Gebelik harici adet gecikmesi (eltim icin)

17 Aralık 2011
29.255
37.329
798
Merhaba kizlar.
eltim icin size bi sorum olacakti
dun kayinvalidem ile konustum telde eltimle ilgili bi seyler anlatti korkuyorum kizcagiza bi sey falan olmasin dedi ben de sizlere bi sorayim dedim
eltim daha 5 aylik taze gelin
evlendikleri ay hamile kaldi ama bebek daha 1 aylik olmadan dustu
sonra bir dahaki ay adeti cok fazla surdu neredeyse 15 gun
doktor kalinti kalmis falan diyerek ilaclar yazdi kullandi(1 aylik bile olmayan bebekten nasil bir kalinti kala bilir anlamadim ama)
sonra sanirim 1 kez regl oldu
ve en son ocakta regl olmus ve hala regl olmadi
test yapmislar negatif doktor da hamile degil demis
ama midesi bulaniyo ve karninin ust taraflari agriyo(kasiklari degil karnin ust tarafi)
doktor regli duzensizlesmis ola bilir bu durumlarda mide bulantisi falan ola biliyor ama adet sokturucu vermek istemiyorum kendi regl olsun biraz daha bekleyelim demis

normal regl olan birinin yilda bi kac kez duzensiz regl olmasi ola biliyor da peki bu durumda mide bulantisi agri falan olur mu bilmiyorum
aranizda boyle bi sey yasayan var mi:26:

Son düzenleme:
geçmiş olsun mide bulantısı filan olabilir mi bilmiyorum. ama bence düzgün bi doktora gitsin şikayetlerini anlatsın tekrar inşallah kötü bişey çıkmaz

canım başka bir doktora gitsin bazen testlerde hata çıkabiliyor. ayrıca psikolojik gebelikde olabilir istediği için vücudu hamile tepkisi verebilir. belkide kist olmuş olabilir. çok geçmiş olsun en kısa zamanda düzelir inaşallah

bana nedense yalancı gebelikmiş tarzında bir his uyandırdı . eğer ki eltiniz henüz düşürdüğü çocuğun psikolojisinden çıkamadıysa ve yeni bir çocuk istemesine karşı bebeği olmuyorsa kendini psikolojik bunalıma sokmuş olabilir. ama bir doktora daha gitsin derim ben şahsen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…