- 10 Eylül 2023
- 27
- 9
- 1
- 24
- Konu Sahibi Busekuskayaa
6 haftalık gebelık ultrason da neden kalp atışı duyulmaz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yolk kesesi flan var dedimi doktorun bebeğin olduğuna dair ? 1 hafta sonrada duyulabilir geç döllenme olabilir6 haftalık gebelık ultrason da neden kalp atışı duyulmaz Eki Görüntüle 3464806
alttan flan baktımı duymak icin ilk gebelkmi ?Evet görüldü 6 7 gün içinde de duyulmaz ise kürtaj olursun demişti ama doktor değiştircm başka bi hastaneye aldım randevu mu
Evet var dedi gösterdi hatta kalp atışı yok sağlıksız olma ihtimali var herşeye hazırlıklı ol dediyolk kesesi flan var dedimi doktorun bebeğin olduğuna dair ? 1 hafta sonrada duyulabilir geç döllenme olabilir
İlk gebelık Baktı duyamadı doktor zaten pek ilgili de değil gibi geldi o enerjiyi alamadım ondan bilmiyorumalttan flan baktımı duymak icin ilk gebelkmi ?
daha önceki postlarndan gordm bide kmyasal gebelk mi yasadn ? insallalh duyarsınz cnm birkac gun daha bekle farklı doktorda baksn eğer kalp atısı yoksa pıhtılasma testi yaptır kan sulandırıcı ıgne kullanıyomuydun?İlk gebelık Baktı duyamadı doktor zaten pek ilgili de değil gibi geldi o enerjiyi alamadım ondan bilmiyorum
Evet kimyasal gebelık lıyormuş sanırım yaşadı.mdaha önceki postlarndan gordm bide kmyasal gebelk mi yasadn ? insallalh duyarsınz cnm birkac gun daha bekle farklı doktorda baksn eğer kalp atısı yoksa pıhtılasma testi yaptır kan sulandırıcı ıgne kullanıyomuydun?
eğer kalp atısı duyulmazsa pıhtılasma testini mutlaka yaptır iğne kullanman gerekeblr canım insşalah duyarsn birkac gun bekleProgestan 200 ftil vermişti devlet deki doktorum bide Mom vital verdi onları kullanıyorum
Tamam teşekkür ederimeğer kalp atısı duyulmazsa pıhtılasma testini mutlaka yaptır iğne kullanman gerekeblr canım insşalah duyarsn birkac gun bekle![]()
Bekliyorum ama zaman hiç geçmiyorçünkü daha minik beniş. benim 6+6da dopplerle görülmüstü sadece kalp atışı ama duyamamıştık. 7+6da duyduk. bence bir şikayetiniz de yoksa bekleyin