Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Progestan mı kullanıyorsunuz?Kizlar gebeligimin 5 haftasındayim beyaz kremsi akıntım oluyor aynı durumu yaşayan War mi lütfen yardımcı olurmusunuz neyden dolayı oluyor .
Hayır herhangi bir şey kullanmıyorum 5 haftalık gebeyim sürekli regl olacakmışim hisi oluyor kasik ağrısından ve bugün beyaz akıntı olunca korktumProgestan mı kullanıyorsunuz?
Korkma canım gebelikte akıntı yoğunluğu ve rengi değişir. İç çamaşırlarını sık sık değiştir. Kokuyu takip et kötü koku varsa doktora gitmeyi ihmal etme. Kırmızı yeşil akıntı falan kötü yani kanama veya enfeksiyon belirtisi olmadığı sürece sorun yok. Kahverengi bile normal ama bazen enfeksiyon da kahverengi akıntı yapıyormuş o yüzden dikkatli olmak gerekHayır herhangi bir şey kullanmıyorum 5 haftalık gebeyim sürekli regl olacakmışim hisi oluyor kasik ağrısından ve bugün beyaz akıntı olunca korktum
Teşekkür ederim sadece ilk gebeliğim olduğu için sürekli bir endişe içindeyimKorkma canım gebelikte akıntı yoğunluğu ve rengi değişir. İç çamaşırlarını sık sık değiştir. Kokuyu takip et kötü koku varsa doktora gitmeyi ihmal etme. Kırmızı yeşil akıntı falan kötü yani kanama veya enfeksiyon belirtisi olmadığı sürece sorun yok. Kahverengi bile normal ama bazen enfeksiyon da kahverengi akıntı yapıyormuş o yüzden dikkatli olmak gerek
Benim de ilk gebeliğim başta böyle oldum ama 3. 4. aylarda rahatlıyorsun :) Güzel bir hamilelik geçirmen dileğimleTeşekkür ederim sadece ilk gebeliğim olduğu için sürekli bir endişe içindeyim
Allah'a razı olsun inşallahBenim de ilk gebeliğim başta böyle oldum ama 3. 4. aylarda rahatlıyorsun :) Güzel bir hamilelik geçirmen dileğimle
Merhaba doktora danıştınız mı acaba benim de beyaz akıntım başladı bugün kremsi şekilde 6. Haftaya yeni girdim haftaya kontrolüm sizin doktorunuz bir öneri de bulundu muAllah'a razı olsun inşallah
Sadece doktorumun söylediği gebelik boyu gelmesi dahi normaldir o akıntı aslında belki sizdeki farklıysa idrar yolu enfeksiyonu da olabilir tek çözüm bol bol su içmekMerhaba doktora danıştınız mı acaba benim de beyaz akıntım başladı bugün kremsi şekilde 6. Haftaya yeni girdim haftaya kontrolüm sizin doktorunuz bir öneri de bulundu mu