Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ama yerımde duramıyorum daha 13 gün mü beklicem
peki sağolun beklim 5 gün falan peki eczaneden test alsam sonuç verirmi acabaa
kızlarrr adetime 3 yada 5 gün var dün erken gebelik testiyaptırdım sonuç negatif((.. sizce güvenmelimiyim bu testeee
saol canım inşallah hamileyimdir yaff değilsemd e nasip başka zamana
canım 2 aydır bebiş istiyoruz aslında çok yeni ama insan bi beklenti içine girdimii ii sonuç bekliyo hayırlısı tabi kide insanlar aylar yollar uğraşıyo Rabbim herkese nasip etsinn çok zor işlermiş yaff:):). dün testi keşke yapmasaydım adetimin geçip geçmemesine göre baksaydım keşke ama yaptık bi kere ve sonuç hüsrann:) aslında bu ay diğer adet dönemlerine göre daha farklıydı belirtilerim ama nasip iştee
bu ay kasıkalrımda inanılmaz bi dolgunluk hissi sancı değil ama kasılma arada hafif sızı var bel ağrım ve ayaklarım çok ağrıyo evde izinliyim çalışmıyorum da inanılmaz bi ağrı var göğüslerimde bişi yoktu bat ım a 3 yada 5 gün var göğüslerim şimdi biraz hassaslaşmaya başladı normal edet öncesi belirtileri farkındayım ama göğüslerim daha önce inanılmaz hassaslaşırdı normelde ve kasıklarımda böle bi his olduğunu hatırlamam hafif sancıalr olurdu hele ki ayak ağrısıı ilk defa ama ne kadar alakalıdır bilmiyorum hamiellikle de ne kadar bağdaştırılır onu hiç bilmiyorum:):) belkide mevsimseldir Rabbim ahyırlısını nasip etsinn ama bu ay hamiş olsaydım ii olurdu:):)
insallah hamilesindir canim yaa bizi burda merakta birakma tmm mi? gununde az kalmis zaten..
slm kızlar ben 1 aylık hamileyken normal testtede kan testindede negatif ckmıştı çok itimad etmeyin
saol canımmm inşallahh burdan haber vericemm bakalım sabırsızlanıyorum bende:):):)
Anliyorum canim ayni sabirsizlik bendede var, günler gecmek bilmez zaten..
senin batına kaç gün var yaş kaç ve ne kadar zamandır istiyosun canım