• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gebelik hakkında merak ettiklerim

tugbamm

Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2012
6
0
16
İstanbul
ben 20 yaşındayım ve 1 aralıktan beri gebe kalmaya çalışıyorum sanki bazı belirtiler var bebek 1 haftalıkken hastaneye gitsem belli olur mu ? büyüklerimden yardım bekliyorum teşekkürler

adetin geciktikten sonra önce idrar testi yaptır poz. çıkarsa doktora git daha 10 gün bile olmamış canım hemen belli olmaz kii

ama yerımde duramıyorum daha 13 gün mü beklicem :(

Test yap ama sen bilirsin kan tahlili yapmak istiyorsan, beklemedigin sonuc gelirse uzulursun bence az daha sabret icinde his varsa hamilesindir insallah, ama 13 gün uzun sure canim yaa.. bekle 5-6 gun daha benim düsüncem bu ..

kızlarrr adetime 3 yada 5 gün var dün erken gebelik testiyaptırdım sonuç negatif:(((.. sizce güvenmelimiyim bu testeee

canım 2 aydır bebiş istiyoruz aslında çok yeni ama insan bi beklenti içine girdimii ii sonuç bekliyo hayırlısı tabi kide insanlar aylar yollar uğraşıyo Rabbim herkese nasip etsinn çok zor işlermiş yaff:):). dün testi keşke yapmasaydım adetimin geçip geçmemesine göre baksaydım keşke ama yaptık bi kere ve sonuç hüsrann:) aslında bu ay diğer adet dönemlerine göre daha farklıydı belirtilerim ama nasip iştee

canım 2 aydır bebiş istiyoruz aslında çok yeni ama insan bi beklenti içine girdimii ii sonuç bekliyo hayırlısı tabi kide insanlar aylar yollar uğraşıyo Rabbim herkese nasip etsinn çok zor işlermiş yaff:):). dün testi keşke yapmasaydım adetimin geçip geçmemesine göre baksaydım keşke ama yaptık bi kere ve sonuç hüsrann:) aslında bu ay diğer adet dönemlerine göre daha farklıydı belirtilerim ama nasip iştee

Insallah hamilesindir canim,nasil bir belirtilerin var canim? allah gönlümüze göre versin.

bu ay kasıkalrımda inanılmaz bi dolgunluk hissi sancı değil ama kasılma arada hafif sızı var bel ağrım ve ayaklarım çok ağrıyo evde izinliyim çalışmıyorum da inanılmaz bi ağrı var göğüslerimde bişi yoktu bat ım a 3 yada 5 gün var göğüslerim şimdi biraz hassaslaşmaya başladı normal edet öncesi belirtileri farkındayım ama göğüslerim daha önce inanılmaz hassaslaşırdı normelde ve kasıklarımda böle bi his olduğunu hatırlamam hafif sancıalr olurdu hele ki ayak ağrısıı ilk defa ama ne kadar alakalıdır bilmiyorum hamiellikle de ne kadar bağdaştırılır onu hiç bilmiyorum:):) belkide mevsimseldir Rabbim ahyırlısını nasip etsinn ama bu ay hamiş olsaydım ii olurdu:):)

bu ay kasıkalrımda inanılmaz bi dolgunluk hissi sancı değil ama kasılma arada hafif sızı var bel ağrım ve ayaklarım çok ağrıyo evde izinliyim çalışmıyorum da inanılmaz bi ağrı var göğüslerimde bişi yoktu bat ım a 3 yada 5 gün var göğüslerim şimdi biraz hassaslaşmaya başladı normal edet öncesi belirtileri farkındayım ama göğüslerim daha önce inanılmaz hassaslaşırdı normelde ve kasıklarımda böle bi his olduğunu hatırlamam hafif sancıalr olurdu hele ki ayak ağrısıı ilk defa ama ne kadar alakalıdır bilmiyorum hamiellikle de ne kadar bağdaştırılır onu hiç bilmiyorum:):) belkide mevsimseldir Rabbim ahyırlısını nasip etsinn ama bu ay hamiş olsaydım ii olurdu:):)

insallah hamilesindir canim yaa bizi burda merakta birakma tmm mi? gununde az kalmis zaten..

slm kızlar ben 1 aylık hamileyken normal testtede kan testindede negatif ckmıştı çok itimad etmeyin

Back