gebelik haftasına göre kese küçük görünüyor

zerrrink

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2011
6
0
36
İstanbul
Arkadaşlar merhaba, benim durumumda olanlar varsa neler yaptıklarını nasıl sonuçlandığını öğrenmek isterim.
benim gebeliğim bugün 7 haftalık dün dr. a gittim hafif lekelenmelerim olmuştu. dr. kesenin tam sınırda normal haftasına göre küçük göründüğünü ve büyük olasılıkla "olumsuz" olabileceğini söyledi. gebelik kesesi 8,6 mm. c.tesi tekrar kontrolüm var iğne ve hap kullanıyorum. sizlerde de kese küçük görünmesine ragmen sonradan olumlu gebeliği olan var mı?

?

benim öyle bir durumum olmadı ama bazen dr larda yanılabiliyor.özellikle ultrason aletlerinin hepsi farklı farklı haftaları gösteriyor.bazen sat düzgün hesaplanamabiliyor.bence bekle ve diğer muayeneye kadar canını sıkma.ve bir başka dr a daha görün .geçmşi olsun.

geç döllenme olabilir canım.benim 1 hafta geriden geliyor o yüzden.biraz beklemeni tavsiye edicem.bana da doktor her şeye hazırlıklı ol demişti.ama çok şükür bebeğim tutundu.içini ferah tut.

cevaplarınız için çok teşekkür ederim, inşallah dediğiniz gibi olur ben pek bi umutsuzum ama artık hayırlısı diyorum. ctesi kendi dr gittikten sonra başka bir doktora daha gitmeyi düşünüyorum bakalım

kızlar yardımınıza ihtiyacım var bugün doktora gittim alttan ultrasonla baktı kese göründü doktor haftasına göre küçük dedi 4.3mm ben 30-31 güde adet oluyorum son sat tarihim 03.10.2012 doktora göre 6 haftalık olması geriyor,ultrasona göre 4 haftalık bi gelişim sağlamış.doktor düşük tehlikesi olabilir diyor bu ne kadar doğru bu durumda olan var mı?acaba geç döllenmeden dolayı mı böyle bi karışıklık oluyor doktor beni bu konuda bilgilendirmedi.şimdiden mutsuzluğa düştüm ne olur yardım

ßen 7+1 günlük gebeyim cuma günü kahverengi leke gelmeye başladı ve doktora gittim ultrasona aldı bebeğin kalp atışlarını duydum düşük riski var fakat çok ciddi bir durum yok 1 hafta yatak istirahati verdi progestan hapı yazdı ve 1 hafta 10 gün sonra tekrar gelmemi söyledi buraya kadar normal ancak en son dediğini anlayamadım kafamı karıştırdı kese biraz küçük bol bol su iç dedi sat tarihime göre 6+6 günlük demişti gebeliğimi ve ultrasondan sonra ise 6+4 günlük dedi kesenin küçük olması nekadar ciddi bir durum normale döner mi ? ne demek oluyor anlayan bilen yaşayan arkadaşlar lütfen yardımcı olur musunuz endişe içindeyim..

Son düzenleme:
ßen 7+1 günlük gebeyim cuma günü kahverengi leke gelmeye başladı ve doktora gittim ultrasona aldı bebeğin kalp atışlarını duydum düşük riski var fakat çok ciddi bir durum yok 1 hafta yatak istirahati verdi progestan hapı yazdı ve 1 hafta 10 gün sonra tekrar gelmemi söyledi buraya kadar normal ancak en son dediğini anlayamadım kafamı karıştırdı kese biraz küçük bol bol su iç dedi sat tarihime göre 6+6 günlük demişti gebeliğimi ve ultrasondan sonra ise 6+4 günlük dedi kesenin küçük olması nekadar ciddi bir durum normale döner mi ? ne demek oluyor anlayan bilen yaşayan arkadaşlar lütfen yardımcı olur musunuz endişe içindeyim..

Ben de şu an5+3 günlük gebeyim ama kese boyutum 4.4mm bhcg değerlerim de günaşırı 2ye katlamıyor.
Sağlıklı bir gebelik değil yani.
Dr.bana da düşük tehlikesi var dedi.herşeye hazırlıklı olmalıyız ama umudumuzu da kaybetmeyelim.inşallah seninki normaldir.

Benim de normalde 7+3 ama dün 6+3 göründü ultrasonda.kalp atışı da çok derinden geliyor hatta bebeği bile zor gördük dedi doktor. Bana sebebini söylemedi ama benim rahmim ters ondan dolayı öyle olduğunu zannediyorum. zaten ilk gittiğimizde keseyi bile altan görebilmişti. benim içimin rahat etmesinin sebebi kalp atışlarını kısa bir süre de olsa duyduk(5 sn kadar) ve bebek te var boyu 7.4 mm. kese de normal boyutunda .yani herşey normal sadece içimiz rahat etsin diye çağırdı haftaya tekrar.(ben kendimi böyle teselli ediyorum, kötü düşünmemeye çalışıyorum)..çünkü bebeğim hissediyor biliyorum.

durumdan haberdar et bizi olur mu??içini ferah tut..

canım ne oldu sonuç bebegin seninledir inş benimde senin gibi kese dah aufak görünüyor

Merhaba,
16 eylülde doktora gitti 6+3 haftalık hamilesin dedi hamilelik kesesini gördük 7 mm di ama bugün 22 eylülde kontrola gittik, bebeğimi görürüm kalp atışını duyarım diye ümitleniyordum ama doktor kesenin normalden daha yavaş büyümüş olduğunu söyledi beklenen 13 mm iken 9 mm olmuş dolayısıyla bebek daha oluşmamış ve kalp atışıda duyulmuyor. bu durum beni çok üzdü çok kafama taktım . ayrıca az da olsa arada lekelenmem oluyor bayramdan sonraya kontrol verdi ama ben çok huzursuzum. böyle birşey başına gelen var mı yazabilir mi

Noldu canım kontrol sonucun

Noldu canım kontrol sonucun
Kalp atışlarını daha duyamadık . 1 hafta geriden gidiyor dedi sağlıksız gebelik olabilir dedi. çarşamba gününe kontrol verdi . baktıktan sonra yine aynı sonuç olursa kürtaj olursun dedi. ama bana kesenin büyümesi için hap iğne falan hiç vermedi doktor. ben istemiyorum . gerçekten şuan içinde olduğum durum anlatılamaz çok korkuyorum bir ümit bir ışık bekliyorum

Canim bende seninle ayni durumdayım pozitif düşünelim güzel olsun hersey eğer sonuç negatifse de rabbimin bi bildiği vardır inşallah hayırlı haberlerimizi paylaşırız burada

Be

Benimde öyle kesem küçük ama ben burdan anladım küçük olduğunu. Benim doktorum sadece geç dölkenme muhtemeken dedi. Sonra boyutla ilgili hiç bir şey söylemedi olumsuz. Ancak 2 hafta sonra kalp atışları duyulabilir diye o zamana randevu verdi. Ben burda arkadaşların doktor yorumlarından kullandım sadece ama hiç bakmasam hiç şüphe etmiycem. Doktoruma da 2 arkadaşımın tavsiyesiyle gittim .

sizin kaç haftalık bebeğiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…