• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gebelik haftası

pbinay

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2008
192
0
96
42
Bursa
merhaba,
sat 4 kasım. 18 Aralıkta dr gittiğimzde onun hesabına göre 6 haftalık hamile olmam gerektiğini söyledi. ultrasonda baktığında ise kese oluşmuş ama 4 haftalık görünüyor dedi. Gelişmemiş olabilir yada geç döllenmiş olabilir dedi. 2 hafta sonra gel bakarız eğer gelişmemişse sorun var demektir dedi. Bizde korktuk eşimle.5mm olmuş dedi.
Onların hesaplarıda tuhaf zaten. Aklım karıştı yardım edinnnnn.....:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
 
canım çok yeni bir hamilelik ama bir kaç gün içinde kese oluşur.
geç döllenmede olabilir.korkma bol bol dua et ve bekle bakalım..
 
inşallah geç döllenmedir sağlıklı bi gebeliğin vardır. geç döllenmeyse eğer satın bi önemi kalmıyor ultrasonda görünen gerçek büyüklük oluyor. yani 4 haftalıktır bebeğin. dolayısıyla görünmemesi normal.
ama eğer geç döllenme değilse bebeğinin 6 haftalık olması gerekiyor ki bu da gelişmediğini bi problem olduğunu gösterir. inş böyle bi durum yoktur canım. Allah sabır versin. beklemek zor böyle durumlarda.
çok çok dua et başka yapılabilecek bişey yok malesef.
 
Canım tıpatıp aynısını ben de yaşadım. Bir de ben çok karamsarım. Hemen kafada yazıp çizmiş moralimi bozmuştum. Ama diğer şık gerçekleşti. Döllenme geç olmuş. Senin de öyle olduğunu umut ediyorum..
 
Back
X