- 22 Aralık 2021
- 14
- 7
- 28
- Konu Sahibi redsparrow
Merhaba ben (19ocak)10 gün önce evde erken gebelik testi ile hamile olduğumu öğrendim. 23 ocakta doktora gittim kan testi istemedi. Ultrusonda her şeyin normal gözüktüğü ama kesenin içinde henüz bi oluşum gözükmüyor 10 gün sonra gel kontrol edelim kalp atışını görürüz dedi. Ben heyecandan bi şey sormadım eve dönünce aklıma takıldı. (24 ocak)Ertesi gün sağlık ocağında kan tahlili yaptırdım beta hcg değerim 15000. Ben 26 aralıkta yine kan testi yaptırmıştım grip olduğum için ilaç kullanmadan önce bilelim diye. Değer 2.3 gebelik yok diye bunun üzerine ilaç kullandım. Şimdi benim beta hcg değerime göre bebeğim 6-7 haftalık falan. Ama kan testi yaptırdığım sonraki hafta ocak ayı zaten şu an 5. Haftasındayız. Benim kafam karıştı bu normal mi doktorumun kaç haftalık olduğunu söylemesi gerekmiyor muydu ya da kan testi durumu. Son adet tarihim 1 aralık fakat 5 aydır bebek istiyorduk ve bebek denediğimizden beri adetim bazen 10 gün bazen 6-7 gün geç olmaya başlamıştı. O yüzden pek takipte edemiyordum. Şimdi bi bebek takip uygulaması kullandığımda bebeğimin son adet tarihime göre 9 haftalık olduğunu söylüyor. Olması gereken bu mu bunlar normal mi çünkü benim hesabıma göre daha küçük.
Bu arada ayın 1 ine başka doktora da randevu aldım inşallah o da beni aydınlatacak ama fikir ve deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim
Bu arada ayın 1 ine başka doktora da randevu aldım inşallah o da beni aydınlatacak ama fikir ve deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim