• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik haftası hesaplayamıyorum

Babysmom

Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2016
309
220
18
36
kızlar merhaba ben gec dollenme oldugum için gebeligim adetime gore heaplayamadım hiç drum soyledıgı hafta uzerınden gıttım ama oda devamlı olarak degıstı gecen hafta doktora gıttıgımde normalde 15+5 olmam gerekıyorken doktor sen suan 16+1 gunluk hanılesın 17.haftaya gırdın yanı dedı sabırım satı yakaladık heycandan neden oyle dıye doktora soramadım ama doktorun dedıgınle hesaplayınca tam sata gore olmus oluyrm asıl sorum bız sındı 17+5 olduk suan ben 17 haftlıkmı yoksa 18 haftalık mı hamıleyım onu cozemıyorum 17 bitti 18 demelıyım sanırım demı artık yada 18+1 oldugumuzda 19 haftalıkmı oluyor kafam bu konuda cok karıstı cevaplarınız ıcın sımdıden tesekkurler

Canım şöyle anlatayım ben 18+4teyim yani 19.haftadayım bitince 20.haftaya girmiş oluyorum. Yani 19.hafta 18+0 ve 18+6 arası olmuş oluyor.

kızlar merhaba ben gec dollenme oldugum için gebeligim adetime gore heaplayamadım hiç drum soyledıgı hafta uzerınden gıttım ama oda devamlı olarak degıstı gecen hafta doktora gıttıgımde normalde 15+5 olmam gerekıyorken doktor sen suan 16+1 gunluk hanılesın 17.haftaya gırdın yanı dedı sabırım satı yakaladık heycandan neden oyle dıye doktora soramadım ama doktorun dedıgınle hesaplayınca tam sata gore olmus oluyrm asıl sorum bız sındı 17+5 olduk suan ben 17 haftlıkmı yoksa 18 haftalık mı hamıleyım onu cozemıyorum 17 bitti 18 demelıyım sanırım demı artık yada 18+1 oldugumuzda 19 haftalıkmı oluyor kafam bu konuda cok karıstı cevaplarınız ıcın sımdıden tesekkurler

Girdigin haftadan bir hafta sonrasi oluyor ornegin ben 25 arti 1 im ama 26 haftamdayim onu dolduruyorum yani. Doldurdugun tarih onemli

Süpersiniz kızlar ya ben 15+6de bıle 15 hafta sanıyordum gelisimde de 15 hafta ya falan bakıyordum 16+1 oldugunda 16 haftadayım sanıyordum ozmn ben 16+5 olduguma gore 17. Haftamdamışım super :)

Back