A asyabatu Aktif Üye Kayıtlı Üye 8 Eylül 2009 7 0 50 29 Eylül 2009 Konu Sahibi asyabatu #1 ARKADAŞLAR SELAM ARANIZDA BAŞINA GELEN VARMI BİLEMİYORUM ......DOKTOR GEÇ DÖLLENMEDEN OLABİLİR DEDİ , ADETİME GÖRE ULTRASYONDAKİ GEBELİK HAFTAM ARASINDA 3 HFT OYNUYOR BİRAZ KEYFİM BOZULDU ADETİM 34 GÜN DE BİR OLURDU........:CüvCüv:
ARKADAŞLAR SELAM ARANIZDA BAŞINA GELEN VARMI BİLEMİYORUM ......DOKTOR GEÇ DÖLLENMEDEN OLABİLİR DEDİ , ADETİME GÖRE ULTRASYONDAKİ GEBELİK HAFTAM ARASINDA 3 HFT OYNUYOR BİRAZ KEYFİM BOZULDU ADETİM 34 GÜN DE BİR OLURDU........:CüvCüv:
S sosyolog01 Aktif Üye Kayıtlı Üye 13 Eylül 2009 31 1 29 Eylül 2009 Konu Sahibi asyabatu #2 olabiliyor canım benim de öyleymiş normalde 7+2 olması gerekirken 6 haftalıkmış mesela benimki de geç döllenmedenmiş içini ferah tut canım
olabiliyor canım benim de öyleymiş normalde 7+2 olması gerekirken 6 haftalıkmış mesela benimki de geç döllenmedenmiş içini ferah tut canım
K KARAFESLEGEN RabbiminLütfuHosgeldin Kayıtlı Üye 21 Aralık 2008 2.915 6 29 Eylül 2009 Konu Sahibi asyabatu #3 tebrik ederim a.s. rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..darısı bizim gibilerin başına :Saruboceq:
tebrik ederim a.s. rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..darısı bizim gibilerin başına :Saruboceq:
gonulll Guru Kayıtlı Üye 10 Nisan 2009 9.016 10.949 29 Eylül 2009 Konu Sahibi asyabatu #4 olabılır canım...benımde ılk kontrole gıttıgımde gec dollenme dedı ve 2-3 hafta gerıden gelıyordu.daha sonra zaten bu aradakı fark kapanıyor canım meraklanma... saglıkla kucagına alırsın ınsallah...
olabılır canım...benımde ılk kontrole gıttıgımde gec dollenme dedı ve 2-3 hafta gerıden gelıyordu.daha sonra zaten bu aradakı fark kapanıyor canım meraklanma... saglıkla kucagına alırsın ınsallah...
ezgim29 Guru Kayıtlı Üye 26 Mart 2009 1.364 7 29 Eylül 2009 Konu Sahibi asyabatu #5 evet arkadaşlar doğru söylüyor geç döllenme kafana takacak birşey değil.benim 3 hafta değil ama 1 hafta geçti şimdi fark kapandı.hayırlı olsun.
evet arkadaşlar doğru söylüyor geç döllenme kafana takacak birşey değil.benim 3 hafta değil ama 1 hafta geçti şimdi fark kapandı.hayırlı olsun.