Gebeliğe Hazırlık Gebelik haberimi bekliyorum:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

buketimin

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2012
980
84
Merhaba kızlar:KK16: Birgün buralara böyle bir konu açacağımı hiç düşünemezdim bu da oldu inşallah sonu da güzel olur:KK55:

Bugün döngümün 20.günü bata 9 gün var. Bebek denememizin ilk ayı henüz, çok kafamıza takmayıp akışına bırakalım diyorduk. Ama insan heyecanlanıyor neticede bişey planlayıp deneniyorsa ihtimal düşük olsa da imkan var:KK49:

Geçen yıl myom ameliyatı oldum düzenli kontrole gidiyorum hep, yumurta takibi hiç yapmadık ama geçen ay kist oluşmuştu sonra kayboldu. Adetlerim düzenli. Bu ay döngünün 15.günü her ihtimale karşı çatlatma iğnesi vuruldum günlerimizi olabildiğince değerlendirdik.

Şimdi beklemedeyim hafta içi erken gebelik testi yapmayı planlıyorum. Kendimde belirti arayıp üzülmek istemiyorum ama alt karnımda sertlik ve kramplar gerginlik hissediyorum . Uyku hali var onun dışında bişey yok göğüsler falan normal adet öncesi sertleşirdi yumuşaklar. Karnım şiş gazlı gibi, ameliyattan sonra hep şişkinliğim de var ama ikisini ayırt edebiliyorum. Uyku hali ramazandan çıktık vücut afalladı normaldir desek, bence bu kadar çabuk olmaz olduysa eğer daha rahme yeni yerleşiyordur zaten. Ayaklarım çok üşüyor hep çorapla gezip uyuyorum.

Allah yüzümüzü güldürsün inşallah:nazar: Testlerimi buradan paylaşıp deneyimli arkadaşlardan yorum alıcam:KK5:Benim gibi bekleyenler var ise buyrun beraber bekleyelim:KK52:

GÜNCELLEME :)
24.06.2018 adete 1 gün kala HAMİLE olduğumu öğrendim :nazar::anneadayı:
24.06.2018 14.51 :nazar:
26.06.2018 56.81:nazar:
28.06.2018 130,39:nazar:
30.06.2018 348,32:nazar:
02.07.2018 800,58:nazar:
06.07.2018. 3780,04:nazar:

Son düzenleme:
Merhaba kızlar:KK16: Birgün buralara böyle bir konu açacağımı hiç düşünemezdim bu da oldu inşallah sonu da güzel olur:KK55:

Bugün döngümün 20.günü bata 9 gün var. Bebek denememizin ilk ayı henüz, çok kafamıza takmayıp akışına bırakalım diyorduk. Ama insan heyecanlanıyor neticede bişey planlayıp deneniyorsa ihtimal düşük olsa da imkan var:KK49:

Geçen yıl myom ameliyatı oldum düzenli kontrole gidiyorum hep, yumurta takibi hiç yapmadık ama geçen ay folikül kisti oluşmuştu. Adetlerim düzenli. Bu ay döngünün 15.günü her ihtimale karşı çatlatma iğnesi vuruldum günlerimizi olabildiğince değerlendirdik.

Şimdi beklemedeyim hafta içi çarşamba gibi erken gebelik resti yapmayı planlıyorum. Kendimde belirti arayıp üzülmek istemiyorum ama alt karnımda sertlik ve kramplar hissediyorum sanki içi doluymuş da akıntım olsa çıksa rahatlayacak gibi. Normalde yumurtlama zamanı 1-2 gün olur geçerdi. Ameliyattan sonr ahep şişkinliğim de var ama ikiisni ayırt edebiliyorum. Uyku hali de var ama ramazandan çıktık vücut afalladı normaldir o bence bu kadar çabuk olmaz olduysa eğer daha rahme yeni yerleşiyordur zaten.

Allah yüzümüzü güldürsün inşallah:nazar: Testlerimi buradan paylaşıp deneyimli arkadaşlardan yorum alıcam:KK5:Benim gibi bekleyenler var ise buyrun beraber bekleyelim:KK52:
Merhaba canim, insallah hayirli haberlerini aliriz. Benim de 9 gunum kaldi. Asilama yaptirdim merakla bekliyorum.

Merhabalar, benim de bata 5 gün var, yumurtlamam ayın 7si veya 8 inde oldu. Biz 7 sini değerlendirdik ama 8i boş geçtik bakalım. Ciddi derecede ateş basması dışında farklı bir belirtim yok, bel ağrım ve göğüs sızım her ay olduğu için onlara anlam yükleyemiyorum. Hayırlısı bakalım, bu arada benim de ilk yumurtlama takibi yapıp denediğim ay, çok da umutlu değilim açıkçası nedense.

Merhabalar, benim de bata 5 gün var, yumurtlamam ayın 7si veya 8 inde oldu. Biz 7 sini değerlendirdik ama 8i boş geçtik bakalım. Ciddi derecede ateş basması dışında farklı bir belirtim yok, bel ağrım ve göğüs sızım her ay olduğu için onlara anlam yükleyemiyorum. Hayırlısı bakalım, bu arada benim de ilk yumurtlama takibi yapıp denediğim ay, çok da umutlu değilim açıkçası nedense.
İnşallah sonu güzel olur:) Bende de var ateş basması:KK43: Spermler uzun süre yaşaıdğı için olacağı varsa olur bence... Günü gelince elimiz boş çıkar da bu belirtileri yazıp saçmalamış oluruz diye korkuyorum :KK14:çok yorucu beklemek daha ilk aydan böyleysek... İlk aydan olma ihtimali düşük diyorlar doktorum %8 demişti ama bi sürü de insan var hamile kalan:KK49:

neye göre %8 acaba? Sonuçta her çocuk isteyen yumurtlama takibi yapmıyor bence ilk aydan, sanırım ondan dolayı.

5 gun kaldiysa test yapa bilirsin canim. Hayirlisi insallah

neye göre %8 acaba? Sonuçta her çocuk isteyen yumurtlama takibi yapmıyor bence ilk aydan, sanırım ondan dolayı.
%8-14 demişti aynen dediğin gibidir yumurta takini yapmayanlar için

Bize akışına bırakın yumurtlama günü vs hesaplayıp zorla birlikte olmayın demişti haftada 3 altına düşmeyin demişti tabi :KK54:1 yıl içinde ise %85miş

Bence de sen bi test yapabilirsin ya merak ettim

Ben yaptım şimdi ve ikinci çizgi çıktı, çok silik ama çıktı sanırım hamileyim

CE5E28E4-8E4B-43FF-90E7-87DAC78DE6E4.jpeg

Evet ben de gördüm trbrik ederimm istersen sabah idrarıyla tekrsrla heralde gittikçe koyulaşır

erken gebelik testi mi bu?
Yapıcam inşallah, cuma günü de kan testi yaptırıcam kısmetse, perşembe batım çünkü onu bir geçsin. Yok erken gebelik değil, normal 2 liralık testlerden. Hayırlısı inşallah

Geçen yıl myom ameliyatı oldum düzenli kontrole gidiyorum hep, yumurta takibi hiç yapmadık ama geçen ay folikül kisti oluşmuştu. Adetlerim düzenli. Bu ay döngünün 15.günü her ihtimale karşı çatlatma iğnesi vuruldum günlerimizi olabildiğince değerlendirdik.

Şimdi beklemedeyim hafta içi çarşamba gibi erken gebelik resti yapmayı planlıyorum. Kendimde belirti arayıp üzülmek istemiyorum ama alt karnımda sertlik ve kramplar hissediyorum sanki içi doluymuş da akıntım olsa çıksa rahatlayacak gibi. Normalde yumurtlama zamanı 1-2 gün olur geçerdi. Ameliyattan sonr ahep şişkinliğim de var ama ikiisni ayırt edebiliyorum. Uyku hali de var ama ramazandan çıktık vücut afalladı normaldir o bence bu kadar çabuk olmaz olduysa eğer daha rahme yeni yerleşiyordur zaten.

Bende adet gnumu bekliyorum bkalım 4 5 gun kaldı

Yapıcam inşallah, cuma günü de kan testi yaptırıcam kısmetse, perşembe batım çünkü onu bir geçsin. Yok erken gebelik değil, normal 2 liralık testlerden. Hayırlısı inşallah

Normal testte böyle çıktıysa erken gebelikte nasıl çıkarmış kimbilir çok sevindim güzel sonuçlar alalım böyle :)))

Mrhb arkadaşlar aranıza yeni katıldım ebeyim bu konularda bilgi sahibi olmama rağmen kendimde kestiremiyorum belirtileri sat:22 mayıs adetime 5 gün var göğüs ağrısının normalde olmaması gerek erken dönemde çünkü prolaktin yükselince gebeliğe engel olduğu söyleniyor. Benim bugün başladı sürekli kontrol ettim koltuk altına yakın yerde ağrım var. İnanılmaz gaz şikayetim var kasımlarımda gram ağrı Yok merakla bekliyorum ama bu psikolojiden de nefret ediyorum tabi bu arada şişkinlik hat safhada birebir tecrübe edenler yazabilir mi acaba

Mrhb arkadaşlar aranıza yeni katıldım ebeyim bu konularda bilgi sahibi olmama rağmen kendimde kestiremiyorum belirtileri sat:22 mayıs adetime 5 gün var göğüs ağrısının normalde olmaması gerek erken dönemde çünkü prolaktin yükselince gebeliğe engel olduğu söyleniyor. Benim bugün başladı sürekli kontrol ettim koltuk altına yakın yerde ağrım var. İnanılmaz gaz şikayetim var kasımlarımda gram ağrı Yok merakla bekliyorum ama bu psikolojiden de nefret ediyorum tabi bu arada şişkinlik hat safhada birebir tecrübe edenler yazabilir mi acaba
Merhaba hoşgeldin :) Terzi kendi söküğünü dikemiyor yani:KK5:

Ben de de göğüs agrısı yok henüz inanılmaz gaz var yediklerimden mi diyorum ama :KK43: Boş çıkmasın bu şüphelerimiz inşallah:KK31:Prolaktin olayı mantıklıymış

X