• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik günlüğü-Gittiğim doktorlar-Yaşadıklarım

:anneadayı:
Bende o doktor gibisini bulamadım memlekete yerleştik kontrollerimi yaptıracağım devamlı bir doktorum yok yani her seferinde farklı birine gidiyorum buradakiler de dediğin gibi davranıyor yüzleri hiç gülmüyor zaten sanırsın zorla oturtmuşlar gezmediğim hastane kalmadı neredeyse.ilk gittiğim doktor da aynı bilgi vermezdi ben sorardım sıkılmışçasına cevap verirdi . Hatta başka bir tanıdığım gitmiş ona gayet iyi davranmış adamına göre de davranıyorlar .
Adamına göre mi davranıyolar yoksa ruh halleri çok mu gelgitli anlamadım inanki.bi sonraki kontrolüme başka bi doktor buldum şimdi.ona gitmeyi planlıyorum ama muayene ücreti 350 ymiş.çalıştığı hastaneler neresi dedim bilgi vermediler.illa önce doktora muayene olmam lazımmış.bu da bi enterasan.350 tl ver bilgiyi al.yoksa doğur kendi kendine diyolar galiba.:anneadayı:zaten bunlar yüzünden bir doğurasım kaçtı anlatamam.moralim bozuluyo.az para veriyon suratına bakmıyorlar.çok para verince de değişik muameleler görüyosun.insanlıkta mı bi problem var yoksa doktorluk mesleği tüccarlığa mı dönmüş anlamadım valla.

Bende o doktor gibisini bulamadım memlekete yerleştik kontrollerimi yaptıracağım devamlı bir doktorum yok yani her seferinde farklı birine gidiyorum buradakiler de dediğin gibi davranıyor yüzleri hiç gülmüyor zaten sanırsın zorla oturtmuşlar gezmediğim hastane kalmadı neredeyse.ilk gittiğim doktor da aynı bilgi vermezdi ben sorardım sıkılmışçasına cevap verirdi . Hatta başka bir tanıdığım gitmiş ona gayet iyi davranmış adamına göre de davranıyorlar .
Sen kaç haftalıksın cnm ??

Ooy oy benim gebeliğin başı sayılır 8 haftalığım henüz.
Ben de düzenli gidecek bi dr arayışındayım.

Bi tane kızım var özelde sezeryan doğumla.
Şimdi normal olsun istiyorum
Destekleyen dr bulabilirim umarım.

Kızımda illa özel isteöiştim ama
Şimdi özel hastane şartım yok artık.
Devlette de iyi dra denk gelebilirsem pekâlâ giderim.
Mantıklı düşünmeye yeni başladım galiba :)

Birinin memnun kaldığı dr
Bir diğerini memnun edemiyor.
Kimi güleryüz istiyor
Kimi işinin ehli doyurucu cevap veren dr.

Beklentiler farklı olunca memnuniyetler de farklı oluyor.

Kafamıza göresini bulmak ümidiyle diyelim artık..

Back