Gebelik görünüyor mu?

Lovelybusra

Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2022
26
13
29
Merhaba benim adet günüm dündü normalde tam günümde olurdum ancak olmadım. Dün tüm gün aynı regl oluyormuşum gibi karnımda ve belimde şiddetli bir ağrı hissettim ve şüphelendim az önce test yaptım 1 dk içinde silik bir çizgi oluştu sizce gebelik var mı bugün normalde adetimin 2. Günü olursa ilk gebeliğim olacak ne yapmam gerekiyor bilmiyorum heyecanlandım ☺️

Eklentiler

• IMG_5564.jpeg
    IMG_5564.jpeg
    36 KB · Görüntüleme: 34
  • IMG_5565.jpeg
    IMG_5565.jpeg
    32,9 KB · Görüntüleme: 34
Merhaba benim adet günüm dündü normalde tam günümde olurdum ancak olmadım. Dün tüm gün aynı regl oluyormuşum gibi karnımda ve belimde şiddetli bir ağrı hissettim ve şüphelendim az önce test yaptım 1 dk içinde silik bir çizgi oluştu sizce gebelik var mı bugün normalde adetimin 2. Günü olursa ilk gebeliğim olacak ne yapmam gerekiyor bilmiyorum heyecanlandım ☺️
Bence hamilesiniz hemen gidip kan verin Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Hamile gözüküyorsunuz sanırım erken gebelik testi onlar da hata payı daha da düşük oluyor. Kan verin öuhtemelen değeriniz de yüksektir. Hayırlı olsun :)

Hamile gözüküyorsunuz sanırım erken gebelik testi onlar da hata payı daha da düşük oluyor. Kan verin öuhtemelen değeriniz de yüksektir. Hayırlı olsun :)
Evet erken gebelik testi yaptım bir de normal test mi denesem yarın diye düşünüyorum ama bu testlerde hata payı düşükse eğer gerek yok kan vereyim en iyisi❤️

Hayırlı olsun, eğer ilk 5-6 dakika içerisinde çıkan sonuç buysa hamilesiniz büyük ihtimalle.

X