Merhaba, uzun bir süredir gebelik elde etmeye çalışıyorum olmuyor. Eşimin morfoloji hareket vs sorunları var. Tüp bebek aşılama vs denemedik hiç. Eşim takviye vs tedavi görüyor onda birşeyleri düzeltmeye çalışıyoruz. Tabi bu arada doğal yolla olsun diye de çok istiyoruz olmuyor ama. Bunu artık çok takmaya başladım. Belli etmek istemiyorum kendini kötü hissetmesin diye ama bunaliyorum, bebek haber gelince yakınlarımdan içim eziliyor. Çok isteyip isteyip sağlıksız vs başıma gelsin de istemem tabi ki öyle örneklerde var. Dua ediyorum sağlıklı hayırlı en kısa zamanda olsun diye ama, işte bu aralar gerginim, mutsuzum hiç birşeyden zevk almıyorum. Bende de hafif pcos var sanırım emin degilim herşey normal diyorlar ama bilmiyorum habire kan verip hormon baktirip genel tam kan baktirip kendim için de takviye araştırıp duruyorum. Sıkıldım Allah'ın gücüne gitmesin isyan etmiyorum ama bu yolda yüzü gülmeyen gergin sinirli renksiz enerjisiz birine dönüştüm. Başka önümde sorumluluklarim da var aksatiyorum ister istemez. Enerjim yok. Aramızda ki eşimle iletisim vs de etkileniyor. Arkadaş cevrem de daralıyor. Mutsuz olduğum için kimsenin tek bir olumsuz şeyine tahammül edemiyorum. Kendimi geri çekiyorum veya bazen gergin tavır takiniyorum. Kısaca sanki yarın hamile olduğumu ogrensem bile bende birşeyler kalıcı yok olmuş gibi bilmiyorum. Kızgın, gergin mutsuz enerjisiz yorgun ve saçma sapan olaylara önceden gülüp geçerdim şimdi salak gerizekalı diye içimden sayıp tahammül edemeyiz gidiyorum. Dönüştüğüm şu halden memnun değilim ben bu değildim. Kimseye de dert anlatamıyorum. Eşimi kırmak istemiyorum. Çocuğu olan yakınlarım var " aman buna mi takıyorsun inan cocuksuzluk daha iyi " dedi geçen bir tanesi. Dedim ki içimden " empati yoksunu, kendi çocuğu hiç olmasaydi böyle geniş geniş konuşabilir mıydın? Çocukları için canını verir çok seviyor bencilce bana önerdiği şey bu " dedim. Çocuksuz arkadaşıma dert anlatsam asla o da anlamaz. Onlardan biri de şey dedi" biz evlencez çocuk yapicaz bizi bekliyorsun bence kanka sen" dedi. Ben mi fazla aliniyorum bilmiyorum ama o zaman da dedim ki kimseye derdimi anlatmiycam. Anlatmayinca da içim de dağ oluyor...