Gebeliğe Hazırlık Gebelik düşünüyorum.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Nasıl bir yardım anlayamadım iki gün adetinizle gebeliğin bir alakasi ne, yanii hamile olmayı beklerken adet mi oldunuz.. kaç aydır kalmıyorsunuz, hamile olmak için neler yaptınız, doktora muayene oldunuz mu hormonlariniz ne durumda hiç bilgi vermemissiniz

Canm bişe yazmamışsın ki ne konuda yardımcı olalım edelim?
Sadece 2 gün adet oldum yazmışsın gerisi yok

Evet doktor kontrolunden gectım hıc bır problemın yoj dedı enfeksıyon var az miktar onun tedavısı olacak dedı. Ultrasonla tedavısı oldu cok guzel bır yumurta goruyorum adetın gecıkır ıse gel dedı. Adet oldum fakat 2 gun sursu ılk gunu yogundu ıkıncı gunu azaldı ve rwngı herzamankınden daha cık renteydı ve normalınde oldugum kanamadan farklıydı. Bu yuzden de tedırgın oldum. Folık asıt alıyorum su anda. Benı tedırgın eden kısmı bu oldu. Adetle hamılelık ne alaka onu anlamanız ıcın acıklama yaptım smdı

Göründüğün normal adetten farklı ise üstüne görme dedikleri şeyi yaşamış olablrsin
2 günden sonra olmadı mı hiç? Normalde kaç gün sürüyor?
Test yaptın mı hiç?

Test yapmadım 4 gun dolu dolu surer 5. Gunu ise damla daml gelır ve bıter duzenlı gelır ve problem olmadı hıc bu gune kadar.

Göründüğün normal adetten farklı ise üstüne görme dedikleri şeyi yaşamış olablrsin
2 günden sonra olmadı mı hiç? Normalde kaç gün sürüyor?
Test yaptın mı hiç?
Test yapmadım 4 5 gün sürüyor adetim 5 gün damla olur ve biter. 2 günde azalma oldu dedıgım gbı 3.günüde yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…