Gebelik düşünüyorum ama spor yapmaktan korkuyorum

Ya benim devlet hastanesindeki doktorum hamile kalınca kan sulandırıcı başlatacaz dedi o zaten reçete ile verirse ayrı yeten bı rapor gerekiyor mu

Ya benim devlet hastanesindeki doktorum hamile kalınca kan sulandırıcı başlatacaz dedi o zaten reçete ile verirse ayrı yeten bı rapor gerekiyor mu
Gebelikte 3 ayda bir ilaç raporu çıkarılıyor ki ödesin. Yoksa ödemiyor devlet. Bu arada coraspin de başlayabilirsiniz ben gebelik düşünmeye başladığım ay coraspin de başlamıştım 2.ayda gebe kaldım coraspini kesip iğneyle devam ettim. Sizin hekiminiz nasıl uygun görürse öyle yapın siz de

Teşekkür ederim kadın doğum uzmanı gittiğimde sonucumu görürse o rapor verebiliyormu ? Anladığım kadarıyla kadın dogumcu veriyor raporu ve reçeteyi eczaneye gittiğimiz de gösteriyoruz devlet karşılamış oluyor öyle mi ?

sisteme düşmüş oluyor zaten sgknın. Eczane onu görüyor verirken ilacı

sisteme düşmüş oluyor zaten sgknın. Eczane onu görüyor verirken ilacı
Anladım canım çok teşekkür ederim arkadaşım için de vesile olmuş oldun. Kimyasal gebeliğinin nedenini çok farklı yerlerde arastiriyordu sorunu bulamamıştı halbuki onda daha büyük bir pıhtılasma varmış . Çok teşekkür ederim

Rica ederim inşallah sağlıklı gebelikler elde edersiniz ikiniz de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…