• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Gebelik düşünürken regl öncesi lekelenme

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Blackk34

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2020
87
61
3
37
Merhaba arkadaşlar, aranıza yeni katıldım. Çocuk düşünmeden önce hiç başıma gelmeyen bir olay bu ay başıma geldi ve reglden iki gün önce lekelenme başlayıp daha sonra adet oldum. Forumda okuduğum kadarıyla çocuk düşünürken başkalarının da başına benzer durum gelmiş. Bu durumun nedeni tutunamayan bir zigot mu, oluşamayan hamilelik mi, hormon bozukluğu mu, kist oluşması mı ne olabilir acaba bilgisi olan ya da benzer durum yaşayanlar bizimle paylaşabilirler mi acaba?

Gebelik planladığı andan itibaren tüm hormonlar değişiyor. Yumurtlama değerlendirilince gebeliğe hazırlayıcı hormonlar salgılanmaya başlıyor. Bu da yersiz belirtilere bolca sebep oluyor. Ama bu daha önce hiç olmamıştı diyorsun her seferinde. Ben de 1.5 senedir uğraşıyorum. İstek açtıkça zaman geçtikçe regller saçma sapan bir hale geldi. Ki benim saati saatine gelirdi. Lekelenmeyle başlıyo artık. 17 mayısta lekelenme oldu 2 gün sonra normal geldi regl. O günden beri akşamları bir iki damla gelmeye devam ediyo. En saçmasını yaşıyorum şu an. Regl olunca doktora gideceğim.
Önce doktora git, muayene testler filan sorun yoksa daha rahat denemeye devam edersin.

Çok haklısınız gerçekten bütün dengem bozuldu, ilk ay normale göre az olan reglim bu ay ise çok yoğun. Bu konuda doktora danışan var mı acaba? Size de Allah en kısa sürede hayırlı evlat nasip etsin, beklemek zaten zor bir de bu şekilde tuhaflıklar olunca insan daha da kötü oluyor.

Back