Gebelik düşünmeye başladıktan sonra yaşanan tuhaflıklar

carmencarmen

Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2024
72
9
6
27
Arkadaşlar merhaba yaklaşık 9 aydır eşimle gebelik planlıyoruz ama maalesef henüz olumlu bir sonuç alamadık.Ama tuhaf ilerleyen şeyler var mesela ben hayatta erken adet olduğumu hatırlamam 25 yaşındayım ve şu sürece kadar adetim gecikmiştir ama erken gelmemiştir.3 aydır ortalama 21 26 gün arayla adet oldum normalde 34 35 günde bir olurdum onun dışında adet kanamam bazı aylar normal miktardayken geçen ay bir pedi doldurmadı mesela bundan birkaç ay önce de aynısı olmuştu.Yani ben bekarken normal ilerleyen her şey evlilikten sonra ve özellikle bebek düşündükten sonra neden bu şekilde farklılaşmaya başladı anlamadım düşünceleriniz nelerdir

Acaba bu durumu kendine cokmu stres yaptin biz kadinlar cok etkileniyoruz stresten bende hic adet olmam . Bende hep cocuk istedim.

Korunmayı bıraktıktan sonra adet döngüsünde değişiklik olmasının normal olmasını okumuştum, benimde başıma geldi biraz araştırınca bu sonuca vardım. Gebelik düşünüyorsanız öncesinde bir jinekolojik muayene yaptırmanızı tavsiye ederim.

Hormonlar stres hepsinin etkisi var bence korunmayı bırakınca özellikle . İnsan hamilelik belirtisi de arıyor sürekli kendinde herşeyi ona yoruyor

Ben de o gariplikleri yaşıyorum, bir ay 20. günde adet oldum, sonra 25. günde oldum ama üç gün kahverengi akıntı oldu. Ayrıca kahverengi akıntı hem öncesinde hem sonrasinda olmaya başladı, 5-6 gün süren dönem 7-8 güne çıktı, adet mi akinti mi derken artık adet günü hesabım da şaştı:-/

Evet bende 21.günde oldum geçen ay bugün 26.günüm adet oldum normalde asla 20 li günlerde adet olduğumu bilmem korunmayı bıraktıktan sonra böyle tuhaf döngü oldu anlamakta güçlük çekiyorum haliyle de moral iyice düştü

Hormonlar stres hepsinin etkisi var bence korunmayı bırakınca özellikle . İnsan hamilelik belirtisi de arıyor sürekli kendinde herşeyi ona yoruyor
Valla ben aşırı düşünen bir insanım bu tarz şeylerde çok düşünmeyin stres yapmayın deniliyor ama maalesef insan kendini engelleyemiyor düşünme demekle düşünmemezlikte olmuyor

Hastaneye gideceğim gelecek ay bakalım

Acaba bu durumu kendine cokmu stres yaptin biz kadinlar cok etkileniyoruz stresten bende hic adet olmam . Bende hep cocuk istedim.
Evet zaten yapı itibariyle aşırı stresli ve düşünen bir insanım ve bunu engelleyemıyorum şimdi adet günlerim de erken olmaya başladı korunmayı bırakınca tuhaf bir döngüdeyim

Valla ben aşırı düşünen bir insanım bu tarz şeylerde çok düşünmeyin stres yapmayın deniliyor ama maalesef insan kendini engelleyemiyor düşünme demekle düşünmemezlikte olmuyor
Ya afedersiniz akinti öyle mi geldi böyle mi geldi diye bütün ay gözümüz donumuzda geziyoruz, nasıl dusunmeyecegiz

Evet düşünmemek elde değil malesef siz kadın doğuma gittinizmi muayene vs oldunuzmu

Aynısı benim de başıma geldi ya erken ya geç geldiği zamanlar oldu korunmayı bıraktığımda. Evlilikten sonra da bi dengesi şaşmıştı. Zaten havadan nem kapsak regl dönemimiz etkileniyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…