Herkese merhaba, ilişkiye girdikten ne kadar sonra hamile kalındığı belli olur ? Adet tarihinden önce öğrenenler varmi. Doğurganlık günlerimi takip ettim, test yapmak istiyorum Cok mu erken olur son bat: 6 mart
Aslında uygulamadan takip ediyorum mesela bugün doğurganlık seviyesi en yüksek olduğu gün diye gösteriyor sizce 1 hafta sonra uygun zaman olmuş olurmuOvülasyon testi ile takip edenler genelde 14. Günde test ile öğreniyorlar. En son 6 martta adet gördü iseniz şuan baya erkendir büyük ihtimal
Canım eğer adetin duzenliyse takvim yardımcı olur ama arada olan gecikmeler bile değiştirir gününü. Yumurtlama zamanı şeffaf kaygan bir akıntı gelir onu takip et yine de bu haftayı iki günde bir ilişkiyle geçir. Gecikmen olursa suphelenirsin.Aslında uygulamadan takip ediyorum mesela bugün doğurganlık seviyesi en yüksek olduğu gün diye gösteriyor sizce 1 hafta sonra uygun zaman olmuş olurmu
Uygulamanın verdiği tarihler hep doğru mesela şu gün adet olucaksin diyor ve oluyorum gercekten cok duzenli. Tesekkur ederim canım insallah hayırlısıyla haberler veririz birbirimizeCanım eğer adetin duzenliyse takvim yardımcı olur ama arada olan gecikmeler bile değiştirir gününü. Yumurtlama zamanı şeffaf kaygan bir akıntı gelir onu takip et yine de bu haftayı iki günde bir ilişkiyle geçir. Gecikmen olursa suphelenirsin.
O zaten takvime göre devam et iki günde bir ilişki ile bir kaç ay içinde kalırsın bir problem yoksa eğer. İnşallah tez vakitte al güzel haberiUygulamanın verdiği tarihler hep doğru mesela şu gün adet olucaksin diyor ve oluyorum gercekten cok duzenli. Tesekkur ederim canım insallah hayırlısıyla haberler veririz birbirimize
Kuzum bende 6 martta adet oldum evet bugün en yüksek doktor kontrolundeyimAslında uygulamadan takip ediyorum mesela bugün doğurganlık seviyesi en yüksek olduğu gün diye gösteriyor sizce 1 hafta sonra uygun zaman olmuş olurmu
Uygulamanın adi takvimim demiUygulamanın verdiği tarihler hep doğru mesela şu gün adet olucaksin diyor ve oluyorum gercekten cok duzenli. Tesekkur ederim canım insallah hayırlısıyla haberler veririz birbirimize
Canım hamilelik için mi doktora gittinnnKuzum bende 6 martta adet oldum evet bugün en yüksek doktor kontrolundeyim
Yok hayır pepapp canimUygulamanın adi takvimim demi
Allah razı olsun insAllah canim benim tüm isteyenlere olsun insAllahO zaten takvime göre devam et iki günde bir ilişki ile bir kaç ay içinde kalırsın bir problem yoksa eğer. İnşallah tez vakitte al güzel haberi
Aslında uygulamadan takip ediyorum mesela bugün doğurganlık seviyesi en yüksek olduğu gün diye gösteriyor sizce 1 hafta sonra uygun zaman olmuş olurmu
KuzumCanım hamilelik için mi doktora gittinnn
Kuzum ben 7 aydır bebek isriyorum ama kasım gibi gittim prolaktin yüksekti ilaç kullandım o ay yani ocakta hamile kaldım fakat 2 gün sonra bebegimi düşürdüm gene ilaç kullandım bu ay kalmaya çalışıyorum isteCanım hamilelik için mi doktora gittinnn
Evet ben adetten 2 gün önce öğrendim silik çizgiyle ama maalesef kaybettimDoğurganlık bugün ise ki adet düzenli bile olsa değişen birşey ovülasyon ile takip etmek en mantıklısı. En erken 12 gün filan diyebiliriz. Erken yumurtlama olanlarda hamilelik erken belli oluyor.
Anladım kuzum, doğru söylüyosun ovulasyon ile daha mantıklı olurDoğurganlık bugün ise ki adet düzenli bile olsa değişen birşey ovülasyon ile takip etmek en mantıklısı. En erken 12 gün filan diyebiliriz. Erken yumurtlama olanlarda hamilelik erken belli oluyor.
YaaEvet ben adetten 2 gün önce öğrendim silik çizgiyle ama maalesef kaybettim
Ovulasyon testi kullanin uygulama falan bos işler. Uygulama bana 10. Yada 14. Gun gösteriyor ama ben gecen ay adet bittikten 9 gun sonra yumurtlamayi gördüm. Aklinizda bulunsunAslında uygulamadan takip ediyorum mesela bugün doğurganlık seviyesi en yüksek olduğu gün diye gösteriyor sizce 1 hafta sonra uygun zaman olmuş olurmu
Ben hiç değerlerime baktirmadim daha doğrusu iş sebebiyle firsatim olmadi.. sadece şuan omega 3 ile arı sütü kullanıyorum. Ari sutu bebeğin tutunması için baya destek oluyor . Ovum kalitesini arttıyor bence bi denemenizi en azından doktorunuza sormanızı öneririmKuzum
Kuzum ben 7 aydır bebek isriyorum ama kasım gibi gittim prolaktin yüksekti ilaç kullandım o ay yani ocakta hamile kaldım fakat 2 gün sonra bebegimi düşürdüm gene ilaç kullandım bu ay kalmaya çalışıyorum iste
Çok haklısınız peki yumurtlama gününde kasik ağrısı cekiyormusunuzzOvulasyon testi kullanin uygulama falan bos işler. Uygulama bana 10. Yada 14. Gun gösteriyor ama ben gecen ay adet bittikten 9 gun sonra yumurtlamayi gördüm. Aklinizda bulunsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?