Gebeliğe Hazırlık Gebelik düşünenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Izmirxd

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2020
46
17
3
28
Herkese merhaba, ilişkiye girdikten ne kadar sonra hamile kalındığı belli olur ? Adet tarihinden önce öğrenenler varmi. Doğurganlık günlerimi takip ettim, test yapmak istiyorum Cok mu erken olur son bat: 6 mart

Herkese merhaba, ilişkiye girdikten ne kadar sonra hamile kalındığı belli olur ? Adet tarihinden önce öğrenenler varmi. Doğurganlık günlerimi takip ettim, test yapmak istiyorum Cok mu erken olur son bat: 6 mart

Ovülasyon testi ile takip edenler genelde 14. Günde test ile öğreniyorlar. En son 6 martta adet gördü iseniz şuan baya erkendir büyük ihtimal

Ovülasyon testi ile takip edenler genelde 14. Günde test ile öğreniyorlar. En son 6 martta adet gördü iseniz şuan baya erkendir büyük ihtimal
Aslında uygulamadan takip ediyorum mesela bugün doğurganlık seviyesi en yüksek olduğu gün diye gösteriyor sizce 1 hafta sonra uygun zaman olmuş olurmu

Aslında uygulamadan takip ediyorum mesela bugün doğurganlık seviyesi en yüksek olduğu gün diye gösteriyor sizce 1 hafta sonra uygun zaman olmuş olurmu
Canım eğer adetin duzenliyse takvim yardımcı olur ama arada olan gecikmeler bile değiştirir gününü. Yumurtlama zamanı şeffaf kaygan bir akıntı gelir onu takip et yine de bu haftayı iki günde bir ilişkiyle geçir. Gecikmen olursa suphelenirsin.

Uygulamanın verdiği tarihler hep doğru mesela şu gün adet olucaksin diyor ve oluyorum gercekten cok duzenli. Tesekkur ederim canım insallah hayırlısıyla haberler veririz birbirimize

Uygulamanın verdiği tarihler hep doğru mesela şu gün adet olucaksin diyor ve oluyorum gercekten cok duzenli. Tesekkur ederim canım insallah hayırlısıyla haberler veririz birbirimize
O zaten takvime göre devam et iki günde bir ilişki ile bir kaç ay içinde kalırsın bir problem yoksa eğer. İnşallah tez vakitte al güzel haberi

Doğurganlık bugün ise ki adet düzenli bile olsa değişen birşey ovülasyon ile takip etmek en mantıklısı. En erken 12 gün filan diyebiliriz. Erken yumurtlama olanlarda hamilelik erken belli oluyor.

Uygulamayı takip ediyorum bende adet günümü doğru gösteriyor ama yumurtlama günü değişiyor. Ben bu ay avulasyon testi denedim ilk defa ve uygulamada çarşamba yumurtlama diye gösterirken testte pazar gördüm yumurtlamayı. Çokta uygulamaya bağlı kalmamak lazım

Canım hamilelik için mi doktora gittinnn
Kuzum
Canım hamilelik için mi doktora gittinnn
Kuzum ben 7 aydır bebek isriyorum ama kasım gibi gittim prolaktin yüksekti ilaç kullandım o ay yani ocakta hamile kaldım fakat 2 gün sonra bebegimi düşürdüm gene ilaç kullandım bu ay kalmaya çalışıyorum iste

Doğurganlık bugün ise ki adet düzenli bile olsa değişen birşey ovülasyon ile takip etmek en mantıklısı. En erken 12 gün filan diyebiliriz. Erken yumurtlama olanlarda hamilelik erken belli oluyor.
Evet ben adetten 2 gün önce öğrendim silik çizgiyle ama maalesef kaybettim

Anladım kuzum, doğru söylüyosun ovulasyon ile daha mantıklı olur

Ovulasyon testi kullanin uygulama falan bos işler. Uygulama bana 10. Yada 14. Gun gösteriyor ama ben gecen ay adet bittikten 9 gun sonra yumurtlamayi gördüm. Aklinizda bulunsun

Ben hiç değerlerime baktirmadim daha doğrusu iş sebebiyle firsatim olmadi.. sadece şuan omega 3 ile arı sütü kullanıyorum. Ari sutu bebeğin tutunması için baya destek oluyor . Ovum kalitesini arttıyor bence bi denemenizi en azından doktorunuza sormanızı öneririm

Ovulasyon testi kullanin uygulama falan bos işler. Uygulama bana 10. Yada 14. Gun gösteriyor ama ben gecen ay adet bittikten 9 gun sonra yumurtlamayi gördüm. Aklinizda bulunsun
Çok haklısınız peki yumurtlama gününde kasik ağrısı cekiyormusunuzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…