Amın insallahAllah tüm vlat isteyenlere nasip etsin inşallah...
Doktordan istense yapılmaz mi ki tedbir amaçlıCanim zaten 1 kez dusukte genetik teste gerek gormuyolar tekrarlarsa arastiriliyo diye biliyorum Allah sana ve tüm isteyenlere hayirli saglikli evlatlar versin insallal
sağlıklı bi şekilde kucaginada alırsın inşallahMantıklı bir başlık olmuş.Önceden baktırmakta fayda var.Ama bazı şeyler ksımet.Mesela ben hamileliğe karar verince hemen gidip kontrol oldum.Değerlerime baktırdım.Sorun yoktu.Şu an hamileyim ve hesapta olmayan bi durum oluştu: Safra kesemde taş
+1.Hiç düşük yaşamadan bu kadar test yaptırmak da strese sokar kişiyi. Devlet hastaneleri bildiğim kadarıyla 3 düşük sonrası test yapıyor. Özelde yaptırılabilir ama tüm doktorlar önce olağan seyrinde denemeyi önerir.
Tekrarlayan dusukler olursa o daha yipratiyo insanı rahim yipraniyo bebegin tutmasi zorlasiyo rahme ben kendimden biliyorum psikolojikmen çok kötü geçtiZaten gebelik süreci takibi yeterince zor ve yıpratıcı
Birde daha hiç sorun yaşanmadan o kadar test tarama
Tırlatır insan
bir yıl olmadığı sürece yapılmıyo tabikide sorunun neyse başta öğrenilmesi daha iyi olur düşük yapmak çok zor bi durum bide ust uste olunca+1.
kesinlikle hiç düşük yapmadan o kadar test yapılır mı?? yapılmaz yani. psikolojiyi daha yolun başında bozabiilir
3 düşük sonrası yapmıyor testHiç düşük yaşamadan bu kadar test yaptırmak da strese sokar kişiyi. Devlet hastaneleri bildiğim kadarıyla 3 düşük sonrası test yapıyor. Özelde yaptırılabilir ama tüm doktorlar önce olağan seyrinde denemeyi önerir.
bir yıl olmadığı sürece yapılmıyo tabikide sorunun neyse başta öğrenilmesi daha iyi olur düşük yapmak çok zor bi durum bide ust uste olunca
3 düşük sonrası yapmıyor test
hiç hamile kalmadım
tüm genetik testlerimizi eşimle yaptırdık ücretsiz
hiç düşük yapmayan ve kolay yoldan doğum yapan herkes
aa hiç düşük yapmadan bu kadar test mi yapılır diyecektir ama konu faydalı olmuş.
ben 38 yasındayımBen de kolay yoldan hamile kalmadım, rahim filmi çekildim, bir sürü test yapıldı. Hiç denemeden bu testleri yaptırsaydım çok daha fazla strese gireceğimi düşünüyorum. Rahim filmi benim için hiç kolay değildi mesela. Sonra hiç bir sebep bulunmadı ve doğal yolla hamile kaldım.
Uzun süre gebelik oluşmayınca zaten teste yönlendiriyor doktorlar.
Şahsen ben konu sahibinin yazdıklarından Bu yola çıkarken testleri yaptırın anladım. İlla düşük yapana kadar bekleyin demiyordur herhalde kimse.
Devlet hastanelerindeki test prosedürünü çok bilmiyorum, duyduğum kadarını söylemiştim.
aynen çok zorlu bisüreç herşey üst üste gelince bide allah bi kolaylık veriyosize geçmiş olsun tabi. fazla düşük yapmışsınız. eminim çok zorlu olmuştur. ama dediğim gibi o testleride yaptırdınız bilirsiniz kolay değildir.
şimdi dileğim sağlıkla inş kucağınız dolar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?