Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hanımlar ben suan gebelik için tedavi görüyorum ama diyette yapıyorum tarçınlı limonlu su içmemde sakınca olur mu .bunlar dışında zayıflamaya yardımcı ne yapabilirim ?
Aynı şekilde gebelik düşünüp diyet yapan biriyim bende. Bazı bitkilerin çaylarının hamilelik döneminde rahim ağzını açtığı için içilmeyeceğini duymuştum bende ama limon ve tarçının bir zararı olacağını düşünmüyorum. Limonlu salatayı da yiyoruz sonuçta, tarçını da kek ve tatlılarda kullanıyoruz değil mi...
Aynı şekilde gebelik düşünüp diyet yapan biriyim bende. Bazı bitkilerin çaylarının hamilelik döneminde rahim ağzını açtığı için içilmeyeceğini duymuştum bende ama limon ve tarçının bir zararı olacağını düşünmüyorum. Limonlu salatayı da yiyoruz sonuçta, tarçını da kek ve tatlılarda kullanıyoruz değil mi...