Gebelik düşük kürtaj

Canım merhaba bizim eşimle kromozom testimiz temiz çıktı şukur bir tek pihtilaşma kaldı onuda ayın ikisi gibi falan alicaz inşallah sonuçlarim cikinca yazarim sizede inşallah bebeği genetiğe gönderdik trizomi 21 de 4 bölge temiz cikmiş sadece 1 bölgede mozaik dağılım saptandı ama kesin down sendromu diyemediler ilk doktorun bebek down sendromu işde pgtli tüp bebek yapalim dedi bizde başka doktora birdaha gösterdik saçmalamayın tüp bebeğe gerek yok normal şartlarla hamile kalabilirsin dedi pihtilaşma sonucumuz çıktıktan sonra normal yollarla denemeye devam edicez insallah

Genetik sonucunuz temizse büyük ihtimalle pıhtılaşmanız vardır öyleyse sizin de, normalde genetik daha geç çıkıyoe diye biliyorum ama sizinki erken çıkmış özelde mi yaptırdınız ben Ankara şehir hastanesinde yaptırdım

Evet canım biz özel bir kadın doğum merkezinde yaptırdık benimki 15 günde eşiminkide 22 günde çıktı ayın 15 inde pihtilaşmayi verdim doktorum Eylül'ün 2-4 gibi çikacağini söyledi

Benim mtfrh sonucum homozigot çıktı genetikteki doktor kadın doğumcun karar verir kan sulandırıcının gerekli olup olmadığına dedi
Anladım canım ben kadın doğumcuma sordum eğer pıhtılaşma çıkarsa hamil kalır kalmaz ilaca başlicaz dedi büyük ihtimal sanada verir kadın doğumcun siz eşinizle birlikte kromozom mu verdiniz yoksa düşükten parçayimi kromozoma gönderdiniz?

Eşimle beraber test verdik, ilki kürtajdı onu patolojiye göndermişlerdi bi şey çıkmamıştı. İkinci kendi düştü gönderilmedi bir yere

Merhaba canım benim pıhtılaşma sonuçum bugün çıkmış sonuç böyle doktorum önemsiz dedi ama her ihtimale karşi hamile kalınca kan sulandirici kullanicaz dedi

Eklentiler

• IMG_20230830_100516.jpg
    78,8 KB · Görüntüleme: 39
İnaah kuzum kromozom temiz çıktı ya pıhtılaşmanin nasil olsa tedavisi var
Kuzum
Çok şükür canım çok sevindim üstünüzden bir yük kalktı. İnşallah pıhtılaşma da bir an önce çıkar aminnn inşallah canım
Canım merhaba benim pıhtılaşma sonucum bugün çıktı doktorum önemsiz dedi ama her ihtimale karşi gebelikte kan sulandirici kullanicaz dedi

Eklentiler

• IMG_20230830_100516.jpg
    78,8 KB · Görüntüleme: 47
Merhaba canım benim pıhtılaşma sonuçum bugün çıkmış sonuç böyle doktorum önemsiz dedi ama her ihtimale karşi hamile kalınca kan sulandirici kullanicaz dedi
Merhabalar önlem amaçlı olarak acaba iğne mi hap mı vericek, ben dün pıhtı sonucumu hematologa gösterdim bebeklerin pıhtı sonucu düşmesi düşük bi ihtimal gibi görünüyo dedi testime bakıp.kadın doğumcun yine de riske atmamak için coraspin verir dedi

İnaah kuzum kromozom temiz çıktı ya pıhtılaşmanin nasil olsa tedavisi v

Canım ne verir inan bilmiyorum doktor banada aynısını soyledi kan sulandiricilardan mucize beklemeyin dedi çok nadir pihtilaşmadan düşer dedi benimde doğal olarak moralim bozuldu pihtilaşmadan duşmediyse neden düştü o zaman bu bebek dedim bazen tıpta bazı şeylerin cevabı olmaz dedi ama biz yinede her ihtimale karşı hamilelikte 28 ci haftaya kadar kan sulandirici kullanicaz dedi birde vitamin verdi hamile kalmadan 2 ay kullanmam gerekiyormuş hamile kalınca tekrar gel dedi

O zaöan

Ay gerçekten ya doktor anlatırken insan sürekli içinden sorguluyo bebeklerin düşme sebebini söylemesini istiyo bi çözüm duymak istiyo çok iyi anlıyorum. Bana da doktorun folik asit ve b12ye ağırlık verebilir bu iki değer pozitifse bunlar sende düşüktür dedi. Genetik sonucu da bugün çıktı uygun bir vakitte gidip alıcaz bakalım

Ya şoyle ben hep içimde bı sorun aradım hatta pıhtılaşma çıkar kesin bende falan dedim yoksa durup dururken neden bebeğimin kalbi dursun ki her şey yolundayken yani kafamdaki sesleri hiç susturamadim biz Kasım ayına kadar beklicez eşimle bebek için inanın o kadar çok korkuyorum ki yine aynı şeyleri yaşicaz diye ben çok yıprandım o yüzden biraz toparlanmam lazım yeniden bebek denemek için inşallah genetik sonuçlarinizda çok güzel çikar sizde bende yeniden hamile kalıp bebeklerimizi sağ salim kucagimiza alırız sonuçlarinizi alınca yazın banada banada bir tane ilaç verdi anne için gereken her şey varmiş tüm vitaminler folik asit falan bakalım en kısa zamanda alıp baslicam bende ilaca

O zaöan

Ay gerçekten ya doktor anlatırken insan sürekli içinden sorguluyo bebeklerin düşme sebebini söylemesini istiyo bi çözüm duymak istiyo çok iyi anlıyorum. Bana da doktorun folik asit ve b12ye ağırlık verebilir bu iki değer pozitifse bunlar sende düşüktür dedi. Genetik sonucu da bugün çıktı
Çok haklısınız. Amiiin inşallah Rabbim isteyen herkese zihnen bedenen sağlıklı çocuklar nasip etsin inşallah, süreci birbirimizle paylaşarak iletletiriz belki haberdar ederim inşallah

Tabikide bir birimizle paylasiriz deneyimlerimizi aktaririz inşallah

Kuzum

Canım merhaba benim pıhtılaşma sonucum bugün çıktı doktorum önemsiz dedi ama her ihtimale karşi gebelikte kan sulandirici kullanicaz dedi
Merhaba canım çok şükür bu test de temiz görünüyor maşallah ama tabiki önlem olarak kan sulandırıcı iyi olur bakalım hayırlısıyla inşallah bir de folik asit kullan mutlaka en az 400 mikrogram olsun bana öyle söyledi doktorum inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla sağlıklı bir gebelik nasip olur kan sulandırıcıya hamilelik olur olmaz başlanacak değil mi? Biz göbekten yapıyoruz ama çok morarma olmaya başladı kolu da deneyeceğiz sağlık ocağına bir sorup bakalım.

Kuzum merhaba banada bir tane vitamin verdi içinde folik asit B12 ve B6 vitaminleri var ona başladım şuan hamilelikten önce iki ay içmem gerekiyormuş canım vallaha iğnemi verir hapmi verir bilemiyorum sadece önlem amaçlı hamilelik olunca hemen gel 28 ci haftaya kadar kullanicaz dedi bakalım artık ne vericek doktorum. İnşallah kuzum rabbim bu sefer sağlikli bir gebelik nasip eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…