Gebelik düşük kürtaj

Es
Estağfurullah canım ne kusuru ayy inşallah ya biz biraz telaşlandik kötü bişey çıktida o yüzden uzadı diye inşallah ya onunkide temiz çıkarsa rahatlariz karı koca yazdiğin için çok teşekkür ederim içim rahatladı vallaha

İnşallah inşallah canım bakalim endişe edecek bir durum yok Allah'ın izniyle rica ederim ne demek inşallah bu testler de bitince daha da ferahlarsin

Erken haftalardaki kayıplar genelde bebek sağlıksız olduğu için oluyormuş, benim de bu şekilde 2 kaybım oldu.İkinci bebek genetik incelemeye gitti onda genetik sıkıntı çıktı.Bize de testler yapılmıştı bende ya da eşimde sıkıntı çıkmadı. 3-4 doktordan fikir aldık çoğunluğu doğal yolla deneyebilirsiniz dedi.Doğal yolla bir çocuğum oldu.Şimdi yine doğal yolla hamileyim iyi gidiyor şükür

Yaaa bana umut oldunuz gerçekten benden ve eşimden kromozom testi aldilar benimki temiz çıktı eşimin sonucu çıkmadı henüz oda temiz çikinca doğal yolla deneyeceğiz inşallah bizde rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah ayy o kadar sevindim ki inşallah bizimde normal yollarla bebrğimiz olur çok teşekkür ederim yazdiğiniz için Allah razı olsun sizden

Amin inşallah çok teşekkür ederim Allah sizin de en kısa zamanda kucağınızı doldurur inşallah Yazarsınız buraya siz de. Ben zamanında çok üzüldüm çok ağladım ama geçiyor, güzel günler geliyor sizin de gelecek

Sonuclarimiz çıksın inşallah güzel. Haberi yazarım sizede bende çok ağliyorum inanirmisiniz hele eşim işe giderken akşama kadar yalnız kalıyorum kafamda öyle saçma sapan şeyler kurup kendimi uzuyorum ama rabbim sabrinida veriyor

Ben bir düşük yaptim. Sonra dogurdugum bebegimi kaybettim. Sonra 2 kimyasal. Sonra da mayis ayi 1 düşük daha yaptim. Şimdi 9 haftalik hamileyim. Seni cok iyi anliyorum dusukten sonra icinde oyle bir bosluk olsuyor ki yasam sevincin gidiyor. Bende yasadim ama sabir ettim guzel gunler geliyor iyiki hamile kalabiliyoruz.

İnşallah kuzum benim bir an önce esiminde sonucu ciksada rahatlasak yaa sürekli kafamda saçma sapan şeyler kurup duruyorum
Kafada kurma olayı çok zor gerçekten seni çok iyi anlıyorum, inşallah bir an önce çıkar. Ama ben de erken dönem düşüklerin birçoğunun zaten genetik sorunlu olduğunu duymuştum surayym hanımın yazdığı gibi. Yani sizde sorun olmayabilir büyük ihtimalle içini ferah tut canım biliyorum kafada kurma olayı sonuçlar çıkana kadar bitmiyor ama iyi dileyelim iyi olsun hem sende temiz çıkmış eşinde de öyle çıkar inşallah

İnşallah canım benim öyle gözümüz telefonda mesaj gelecek diye hakkımızda hayırlısı diyorum artık

Kuzum eşiminde sonucu temiz çıktı doktorlada gorüştük normal yolla deneyebilirsiniz dedi sadece pihtilaşma testim kaldı oda ayin2-3 gibi falan çıkar ondan sonrada bakalım hayırlısıyla hamile kalirimda bebegimi sorunsuz bir şekilde alırım kucağima

Canım şukur eşiminde kromozom testi temiz çıktı doktor normal yolla deneyebilirsiniz dedio kadar çok mutluyum ki tarif edemem rabbim inşallah en kısa zamanda banada evlat nasip eder

Çok şükür canım çok sevindim üstünüzden bir yük kalktı. İnşallah pıhtılaşma da bir an önce çıkar aminnn inşallah canım

Canım şukur eşiminde kromozom testi temiz çıktı doktor normal yolla deneyebilirsiniz dedio kadar çok mutluyum ki tarif edemem rabbim inşallah en kısa zamanda banada evlat nasip eder
Gözünüz aydın çok sevindim Amin inşallah en kısa sürede sağlıklı bir gebeliğin olur onu da yazmak nasip olur inşallah

İnaah kuzum kromozom temiz çıktı ya pıhtılaşmanin nasil olsa tedavisi var
Gözünüz aydın pıhtılaşma testiniz çıkınca yazar mısınız benim de 2 düşüğüm var genetik sonucumuz çıkmadı ama pıhtı sonucum çıktı genetiği bekliyoruz aynı süreçte sayılırız sizinle

Çok geçmiş olsun bu bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah. Sebepleri saptandı mı pıhtı gibi bir probleminiz var mı acaba benim de. iki kaybım var ocak ve mayıs aylarında. Pıhtı testim çıktı genetiği bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…