Gebelık durumu

Kardelen765

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2024
26
2
36
8 haftalık hamileyim gece görünüyor ama bebek görünmüyor alttan da muayene yaptırmadım neden Görünmediğini sorduğumda karın içinin geniş olduğundan kilolu olduğundan dolayı da olabilir diye benim gibi böyle bir durum yaşayıp da sonrasında bebeğini görenler oldu mu

Geç döllenme olabilir, adet düzensiz ise yumurtlama döllenme tarihi belki yanlış hesaplandığı için kalp sesi duyulmamış olabilir , cihaz eski model olabilir(ultrason), kilo etken olabilir :) Kese göründü ise gebelik oluşmuştur, geriye kalp sesini duymak kalmış
Doktor riskli bir durum görse sanıyorum zaten size sağlıksız bir döllenme olmuş diye açıklardı, kürtaj veya artık gerekli tedbirlerle ilgili yönlendirme yapardı diye düşünüyorum.

vajinal muayene yaptırsaydın onda daha net belli oluyor
Evet haklısın Benim de aklıma geldi ama ben doktora çok sinirlendim ya hiçbir şey söylemeyip hiçbir bilgi vermeyip sadece elime ultrason kağıdı verip Hani 2 tane ölçüm yapmış onları internet üzerinde araştırdığımda çocuğun başı ve çapı olarak öğrenmiştim Bir de bana aniden böyle bir şey söyleyip de 8 haftalık olmuş söyleyip de ultrason kağıdındaki ölçümlerin ne olduğunu ben söyledim araştırdım onlar kese çapı falan filan deyip beni başından saldın Ben de rahim ultrasyonuna yaptırmadım başka bir doktora gitmeyi düşünüyorum ya da özele gitmeyi artık oradan netliğe kavuşur diye düşünüyorum şu an ağrım yok sancım yok kanamam yok hamilelik belirtisi olarak sadece hafif göğüs ağrım yani göğüs hassasiyeti var bir de çok yemek isteği olduğu zaman mide bulantının Bir de sık idrara çıkma var başka bir şey yok
AdChoices
ADVERTISING​

, gerçekten gebelikler bile bir anormallik olmuş benim 2 tane çocuğum var boyum kadar hani olsaydı bu 3 olma şansı olacaktı bir kez daha hamile kaldım onunla ilgili de bir bilgi verilmedi kontrole gideceğim gün evde kanamam gerçekleşti kürtajdan da çok korktuğum için evde düşüyorum kendi düşüp olayı evde gerçekleşti Onda da sağlıksız gebelik demişti Şimdi bir sene sonra ikinciyi hamile kaldım unda da 8 haftalık 9 haftaya yakın olmasına rağmen kesenin içinde çocuğun görülmemesi kalp atışının duyulmamasından bahsetti yani ister istemez insanı çok zoruna gidiyor çünkü 6 haftalıkken bir çocuğun kalp atışı duyulabiliyor altı haftalıkken kesede görülebiliyor yani benimkileri olduğum baştan da bu muayeneye gittiğimde belli bir şeydi o zaman alttan muayene etmesi gerekirdi ama karın üstünde 4 haftalık keseyi görebildi ama çocuk göremedi Ben de tabii alttan muayene yaptırmadım doktora sinirlendiğim için İnşallah bir özele falan gitmeyi düşünüyorum orada da zaten Onlar da alttan bakıp çocuk göremezlerse zaten ismi boş kese olarak adlandırıyor ama ağrım yok sancım yok kanamam yok Bilmiyorum boş gebelik yaşayıp da hani belirtileri olan var mı aramızda varsa lütfen mesaj yazsınlar Hani bizlere aydınlatsınlar

Vajinal muayene daha net olurdu sanki ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…