Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba kızlar günüm 2 gün geçti bugün sabah kan verdim sonra idrar testi yaptım tes böyle silik çıktı kan testi 1 saat sonra Değer 0.4 cıkmış sizce gebelik varmı aynı durumu yaşayan yazarsa sevinirim kan verirken doktor kanda çıkmaz erken dedi ama idrar testinde çıktı
Merhaba kızlar günüm 2 gün geçti bugün sabah kan verdim sonra idrar testi yaptım tes böyle silik çıktı kan testi 1 saat sonra Değer 0.4 cıkmış sizce gebelik varmı aynı durumu yaşayan yazarsa sevinirim kan verirken doktor kanda çıkmaz erken dedi ama idrar testinde çıktı Eki Görüntüle 3363281
İdrar testleri malesef bazen yanıltıci olabiliyor önce kana sonra idrara geçer betahcg kanda gebelik gozukmemis 0 degerdeymis demekki test sorunlu 2gun sonra tekrarlayın testleri umarim hayirli haberlerimiz olsun
Merhaba kızlar günüm 2 gün geçti bugün sabah kan verdim sonra idrar testi yaptım tes böyle silik çıktı kan testi 1 saat sonra Değer 0.4 cıkmış sizce gebelik varmı aynı durumu yaşayan yazarsa sevinirim kan verirken doktor kanda çıkmaz erken dedi ama idrar testinde çıktı Eki Görüntüle 3363281
İdrar testleri malesef bazen yanıltıci olabiliyor önce kana sonra idrara geçer betahcg kanda gebelik gozukmemis 0 degerdeymis demekki test sorunlu 2gun sonra tekrarlayın testleri umarim hayirli haberlerimiz olsun