Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben kullanıyorum şuan 34.haftadayim bebegin kilosu fazla. Sen kaçıncı haftadasin canimMerhaba kızlar gebelikte şekeri yuklesenler var mi ne gibi tedavi uyguladilar. Bana novorapid ve levemir insulin verildi. Gunde 5 kere insülin yapmak o kadar yordu ki benim gibi olan var mi?
Ben daha 19. Haftadayim ilk gebeligimde de vardi bunda da çıktı en başından beri takip ediyorum son 1 aydirda yükseldiği icin insuline basladi benim bebekte 15 gun kadar önden gidiyorBen kullanıyorum şuan 34.haftadayim bebegin kilosu fazla. Sen kaçıncı haftadasin canim
İnsülin başlayabilir benim arkadaşımda da vardı seninki gibiydi sadece gece insulini yapıyordu. Ben şuan günde 4 kez toplam 70 ünite insülin yapıyorum ona rağmen sabah acliklarim 120nin altına düşmüyorMerhaba arkadaşlar bendede gebelik şekeri çıktı tokluk 95 75gr yüklemeye 1.saat 205 2.saat 148 3. Saat 86 diyetisyen diyet listesi verdi ama sabahları açlık 96 ile 105 arasın çıkıyır akşamlarıda aynı 1 saat tokluklar en yüksek şuana kadar 166 çıkıyor 10 gündür diyetteyim bugün sabah tokluk 166 çıktıbu degerlerle insulin mi başlar doktor yada diyet devam mı der fikri olan var mı acaba 2 hafta sonra gel dedi kontrole ama acaba daha mı erken gitsem degerler çok mu yüksek
![]()
İnsülin beni de çok yordu 12.haftadan beri kullanıyorum bendeBen daha 19. Haftadayim ilk gebeligimde de vardi bunda da çıktı en başından beri takip ediyorum son 1 aydirda yükseldiği icin insuline basladi benim bebekte 15 gun kadar önden gidiyor
Sabah aclik degeri azicik yuksek gibi ama tokluklar cok yuksek degil.insulin vereceklerini sanmiyorum diyete devam ettirirler.Merhaba arkadaşlar bendede gebelik şekeri çıktı tokluk 95 75gr yüklemeye 1.saat 205 2.saat 148 3. Saat 86 diyetisyen diyet listesi verdi ama sabahları açlık 96 ile 105 arasın çıkıyır akşamlarıda aynı 1 saat tokluklar en yüksek şuana kadar 166 çıkıyor 10 gündür diyetteyim bugün sabah tokluk 166 çıktıbu degerlerle insulin mi başlar doktor yada diyet devam mı der fikri olan var mı acaba 2 hafta sonra gel dedi kontrole ama acaba daha mı erken gitsem degerler çok mu yüksek
![]()
Muhtemelen insulin baslar benimde gece yukseliyor uykuda o yüzden 2 cesit insulin kullanıyorumMerhaba arkadaşlar bendede gebelik şekeri çıktı tokluk 95 75gr yüklemeye 1.saat 205 2.saat 148 3. Saat 86 diyetisyen diyet listesi verdi ama sabahları açlık 96 ile 105 arasın çıkıyır akşamlarıda aynı 1 saat tokluklar en yüksek şuana kadar 166 çıkıyor 10 gündür diyetteyim bugün sabah tokluk 166 çıktıbu degerlerle insulin mi başlar doktor yada diyet devam mı der fikri olan var mı acaba 2 hafta sonra gel dedi kontrole ama acaba daha mı erken gitsem degerler çok mu yüksek
![]()
Benim endokrin doktorumda aclik max 95 tokluk max 140 olmali dedi gunde 5 kere insulin yapıyorumSabah aclik degeri azicik yuksek gibi ama tokluklar cok yuksek degil.insulin vereceklerini sanmiyorum diyete devam ettirirler.
Benim de gebeligimde de vardi.diyetle tokluk 160 a normal diyorlar.180 leri haftada 3-4 kere gorurseniz insulin veriyorlar. Yani benim doktorlarim oyle demisti hep.bir de aklinizda bulunsun sabahlari seker hep daha yuksek çıkar. kortizol hormonu sabah daha cok salgilandigi icinmis.sabahlari ekstra dikkat gerekiyor o yuzden .
Gecmis olsun hamileyken diyet cok zor.allah sabir versin
Kisiden kisiye degisir genelde 24. Haftada yükleme yapiliyor ama benim 2 gebeligimde de 7.haftada basladiBu gebelik diyabeti kaçıncı ayda cikiyo yada lacinci haftaya geçen ilk kontrolumde 132 çıktı ama öğlen gitmiştim kahvalti yapmistim açlık ve tokluk ver dedi neyden kaynaklanıyor umarım bende yoktur
Ya gecmis olsun insallah sağlıkla alırsınız kucaginizaKisiden kisiye degisir genelde 24. Haftada yükleme yapiliyor ama benim 2 gebeligimde de 7.haftada basladi
İlk gebeliginizden sonra şekeriniz geçti mi? Acaba prediyabet yani gizli şeker mi vardı sizdeKisiden kisiye degisir genelde 24. Haftada yükleme yapiliyor ama benim 2 gebeligimde de 7.haftada basladi
Sonrasinda boyle cok yukselmeler olmadi tatli falan yiyebiliyordumİlk gebeliginizden sonra şekeriniz geçti mi? Acaba prediyabet yani gizli şeker mi vardı sizde