• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik cizgisi

turkann999

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2022
21
13
3
25
Arkadaşlar merhaba. Ben bu gun ilk idrarımla test yapdım boyle koyu cizgi cıktı. Benim ilk gebeliğim olduğu için bir az endişeliyim. Burada bazı arkadaşlarda kimyasal gebelik olmuş. Aslında bu gun yarın regl olmam gerekirdi. Hala bişey yok. Dun sabah karınıma ve belimi bicak batması hiss oldu 1 dakka falan surdu şimdide canımı yakmıyacak ağrılar oluyor. Kimyasal gebelik oluncada boyle cizgi cıkıyormu? Şimdi ben hamilemiyim?😃 Çok şaşkınım kızlar
083C800E-DCEA-47BD-9D71-1477D6F75892.jpeg

Arkadaşlar merhaba. Ben bu gun ilk idrarımla test yapdım boyle koyu cizgi cıktı. Benim ilk gebeliğim olduğu için bir az endişeliyim. Burada bazı arkadaşlarda kimyasal gebelik olmuş. Aslında bu gun yarın regl olmam gerekirdi. Hala bişey yok. Dun sabah karınıma ve belimi bicak batması hiss oldu 1 dakka falan surdu şimdide canımı yakmıyacak ağrılar oluyor. Kimyasal gebelik oluncada boyle cizgi cıkıyormu? Şimdi ben hamilemiyim?😃 Çok şaşkınım kızlarEki Görüntüle 3177554
Evet canım hamilesin gözün aydın yarın kan ver netleştir inşallah hayırlısıyla 🌸

Arkadaşlar merhaba. Ben bu gun ilk idrarımla test yapdım boyle koyu cizgi cıktı. Benim ilk gebeliğim olduğu için bir az endişeliyim. Burada bazı arkadaşlarda kimyasal gebelik olmuş. Aslında bu gun yarın regl olmam gerekirdi. Hala bişey yok. Dun sabah karınıma ve belimi bicak batması hiss oldu 1 dakka falan surdu şimdide canımı yakmıyacak ağrılar oluyor. Kimyasal gebelik oluncada boyle cizgi cıkıyormu? Şimdi ben hamilemiyim?😃 Çok şaşkınım kızlarEki Görüntüle 3177554
Evet hamilesin canim hayırlı uğurlu olsun 🥰

Hamilesiniz tebrikler

kizlar bende ayni durumu yasiyprum az once test yaptim 1 dakika icinde 2. Hayalet cizgi cikti foto cektim ama telefonda cok net gorunmuyo adetimde gecikti varmi sizce
20221215_204023.jpg

Gören varmi kizlar kafam cok karisik adetim 10 gun geciikti ve kasıklarim agriyo asiri istahim artti 10 gun gecikmeye niye bu kadar silik cikti anlamadim varsa

Böyle birşey söz konusu daha olamaz. Yani C çizgisi, T çizgisi size bu gerçek gebelik bu kimyasal demez. Bal gibi de bebek bekliyorsunuz. ABD de early test, Avrupada'da Predictor en kalitelisi Predictor alın ilk idrarınızla testinizi yapın. Hayırlı olsun. bebeğinize iyi bakın.

Böyle birşey söz konusu daha olamaz. Yani C çizgisi, T çizgisi size bu gerçek gebelik bu kimyasal demez. Bal gibi de bebek bekliyorsunuz. ABD de early test, Avrupada'da Predictor en kalitelisi Predictor alın ilk idrarınızla testinizi yapın. Hayırlı olsun. bebeğinize iyi bakın.
yaaa cok teşekkürler. İçimi rahatlatdınız🥰 İlk gebeliğim. Zaten 2 aydı evliyim. Pozitiv gordukden sonra araşdırdım. Bildiğiniz tecrubesizim kızlar😃 Çoook teşekkur ederimm. ❤️😘

kizlar bende ayni durumu yasiyprum az once test yaptim 1 dakika icinde 2. Hayalet cizgi cikti foto cektim ama telefonda cok net gorunmuyo adetimde gecikti varmi sizce Eki Görüntüle 3177580
Ben çizgi görüyorum. Sizin embryonuz da bir kaç gün sonra idrarınıza daha çok beta HCG verir çizgi silik olmaktan kurtulur. bekleyin bir 5 gün daha tekrar yapın. Bebeğinize de dikkat edin. Çok neşeli sonuçlar keyfini çıkartın. Testler kimyasal filan demez. Kandaki matematiksel değerler önemli Başvurun doktorlarınıza artık.

Gören varmi kizlar kafam cok karisik adetim 10 gun geciikti ve kasıklarim agriyo asiri istahim artti 10 gun gecikmeye niye bu kadar silik cikti anlamadim varsa
Ben gördüm. Bütün kızlar toplansak ben aranızda bu konudaki uzmanım. Daha minnak anneye alışmaya çalışıyor ve idrarınıza beta hcg yi çok az veriyor. 5 gün sonra yapın. Hatta hiç beklemeyin yarın doktorunuza başvurun. bebek bekliyorsunuz işte.

Ben çizgi görüyorum. Sizin embryonuz da bir kaç gün sonra idrarınıza daha çok beta HCG verir çizgi silik olmaktan kurtulur. bekleyin bir 5 gün daha tekrar yapın. Bebeğinize de dikkat edin. Çok neşeli sonuçlar keyfini çıkartın. Testler kimyasal filan demez. Kandaki matematiksel değerler önemli Başvurun doktorlarınıza artık.
Yaa gercektenmi 2. Hamileligim insallah vardir ya cok tesekkur ederim varsa haberdar ederim 🥰🥰

Ben gördüm. Bütün kızlar toplansak ben aranızda bu konudaki uzmanım. Daha minnak anneye alışmaya çalışıyor ve idrarınıza beta hcg yi çok az veriyor. 5 gün sonra yapın. Hatta hiç beklemeyin yarın doktorunuza başvurun. bebek bekliyorsunuz işte.
Ayy insallah vardir cok heyecanliyim 2. Gebeligim cok tesekkurler ama tek tereddutum adetim 11 gun gecti niye bu kadar silik o zaman ilk kizimi surpriz ogrenmistim kan testiyle 4 hafta 3 gunluktu hcg degerim 500 küsürdu bu cok silik

Birde soylemeyi unuttum ben bundan 1 hafta once falan seffaf uzayan icinde kılcal damar olan bir akınti geldi ondanda suphr ettim hamilryken pluyprmu oyle birsey onceki hamileligimde yasamadim

Adetim 11 gun gecti bundan bir hafta once seffaf uzayan icinde kilcal damar olan bir akintim geldi yasayan varmi hamilelik belirtisi olabilirmi seffaf akinti yumurtlama diyorlar ama kilcal damar vardi icinde minnacik

Benimde adetime 3 gün varken test yaptım çok bel ağrım ve kasığımda ara ara batma var fakat test erken gebelik testi değil silik çıktı ikinci çizgi sizce varmi

Eklentiler

• Screenshot_20221215-125925.jpg
    Screenshot_20221215-125925.jpg
    47,2 KB · Görüntüleme: 73
Back