- Katılım
- 7 Nisan 2025
- Mesajlar
- 89
- Emoji Skoru
- 15
- Puanlar
- 3
- Yaş
- 24
- Konu Sahibi heidilique
- #1
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Erkek miiii
Canım kemik yapısı net erkek bebe
iki kişi cevap vermiş ikinizde erkek demişsiniz bende erkek hissediyordum ama kız dedi doktorumuz:)Erkek miiii
iki kişi cevap vermiş ikinizde erkek demişsiniz bende erkek hissediyordum ama kız dedi doktorumuz:)Canım kemik yapısı net erkek bebe![]()
Ay masallah ama 16-18 olmadan güvenmeyin diyorlar :)iki kişi cevap vermiş ikinizde erkek demişsiniz bende erkek hissediyordum ama kız dedi doktorumuz:)
Şuan 16’yız:) bakalım hayırla sağlıkla gelsin inşallahAy masallah ama 16-18 olmadan güvenmeyin diyorlar :)
Sağlıkla gelsin hiç belli olmaz kordonu pipi de çıkabiliriki kişi cevap vermiş ikinizde erkek demişsiniz bende erkek hissediyordum ama kız dedi doktorumuz:)
Ahahahah bakalım artıkSağlıkla gelsin hiç belli olmaz kordonu pipi de çıkabilir![]()
Hiç anlamıyorum ben ya ama bir yapay zekaya sorun isterseniz:))10 haftalık cüce ama bana da bakar mısınız :)
Kiz10 haftalık cüce ama bana da bakar mısınız :)
Bunlar da 11. Haftadan doktorumuz 11 de erkek dedi ama bakalım artık hayırlısı
Hayırlı olsun gerçekten
bu pipi dimi ya degisme sansı yok mu :/ tüm çevrem beni kıza alıstırmıstı onlar yüzünden bi tuhaf oldumHayırlı olsun gerçekten erkekmis