Gebelik bulantısına çözüm acil

jasmineybaa

Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2024
164
39
13
27
Merhaba hamilelik bulantısına çözüm olarak neler yaptınız. Lütfen yardımcı olun çok kötü bulantılarım var. Kusmaktan çok halsizim. Her şey kokuyor su bile.

Merhaba hamilelik bulantısına çözüm olarak neler yaptınız. Lütfen yardımcı olun çok kötü bulantılarım var. Kusmaktan çok halsizim. Her şey kokuyor su bile.
Prilam dr ilaç iyi geliyor diyorlar denediniz mi ? Sabah uyanır uyanmaz tuzlu çubuk kraker atın ağzınıza yanınızda sürekli bulundurun malesef kesin çözüm yok mecbur çekiliyor bebişler için ama hafifletir belki

Aa evet bu ilacı duymuştum. İlacı günde kaç kez kullanabilirim biliyor musunuz. Yan etkisi yoktur değil mi? Karnım aç bir şey yiyemiyorum. En azından açlığımi yatıştırıcı bir şeyler yiyebilseydim

Yan etkisi yok günde iki defa öneriliyor genelde bir de onu deneyin isterseniz :)

Canım Prilam yazdırıp gece yatmadan 2 tane iç biseyin kalmaz inşallah bende çok kötüydüm o şekilde etki etti doktor da gece yatmadan 2 tane içmen yeterli demişti etki etti yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…