Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugünki değeriniz ne ben göremedim bu fotoğraftaKızlar merhaba ben dun kan verdim sağlık ocağı yine istedi geçen hastanede verdim 1622 çıktı bi sorun yoktu bugün sonuçlarıma baktım gebelik yine üstünde ama referans dışı diyo anlamadım
Gösteriyor ya 1000 ml üstü diyeBugünki değeriniz ne ben göremedim bu fotoğrafta
1000 üstü ama değer kaç sadece bu yazıyorGösteriyor ya 1000 ml üstü diye
Bende anlamadım geçen 1622 çıktı bu sefer değer yazmiyo gebelik var ama referans dışı diyor anlamadım1000 üstü ama değer kaç sadece bu yazıyor
Yani bir gün sonrasında hemen 1900 da çıkabilir burada değer net bir şekilde yazılmamış ki saçmalamışlarBende anlamadım geçen 1622 çıktı bu sefer değer yazmiyo gebelik var ama referans dışı diyor anlamadım
Aynen öyle hiç bisey anlamadımYani bir gün sonrasında hemen 1900 da çıkabilir burada değer net bir şekilde yazılmamış ki saçmalamışlar
Merhaba. Sağlık ocağında galiba sonuçlar böyle çıkıyor ve insan pek anlayamıyor. Normalde net bir değer yazması lazım.Kızlar merhaba ben dun kan verdim sağlık ocağı yine istedi geçen hastanede verdim 1622 çıktı bi sorun yoktu bugün sonuçlarıma baktım gebelik yine üstünde ama referans dışı diyo anlamadım
Referans dışı yazmasında bir sıkıntı yok. Bende de öyle gözüküyor.Hepsine okey referans dışı niye anlamadım
Öğrenicem sonuçları alınca bakalımnormal sağlıklı bir insanda 0-5 arası olacağından ve sizinki 1000 üzeri olduğundan referans dışı diye belirtiyor. Onda sorun yok da, değeri görmek isterdik :)
Teşekkür ederimSağlık ocağında 1000 üstü sonuç görünmüyor, hastanede verebilirsiniz. Referans dışı olmasının sebebi de hamile olmanız zaten