Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
3 kere düşük yaşayan ben her hamile kalınca saatlerce ağlardımHamile olunca içinize bi hoş bi heyecan düşüyor mu merak ediyorum
sonucunda bebek oldumu peki?3 kere düşük yaşayan ben her hamile kalınca saatlerce ağlardım
bilmiyorum ama doktorum kimyasal gebelik geçirdiğimi söylediğinde bile içimde değişik bir heyecan olmuştu:)Hamile olunca içinize bi hoş bi heyecan düşüyor mu merak ediyorum
Ben göğüslerim hiç ağrımadığı için hamilelikten şüphelenmiştim. Normalde regl olmadan önce başlardı dokunamazdım bile o ay gecikme yaşadığımda başladı. Herkesin belirtileri ayrıdır gecikmenizde var test yapın en iyisiKuzlar normalde bugün regl olmam gerekirdi olmadım ve göğüslerim ağrıyor normalde adet öncesi ağrımaz bugün ağrımaya başladı sizce hamilelik olsa bu kadar geç mi verirdi belirtisi? Genelde göğüs hassasiyeti daha önceden hissediliyormuş çünkü
Ben kimyasal gebelik geçirdiğim ay hamile olduğumu anlamıştım eşime kesin hamileyim demiştim ve sonuç testim pozitifti ama sevincim bir hafta sürmüştü kimyasal geçirdim bence kesinlikle annelik iç güdüsü hisler hersey bebek daha rahime düşmedende oluyorHamile olunca içinize bi hoş bi heyecan düşüyor mu merak ediyorum
Evet ama işte bir korku kaplıyor insanın içini bugün de çoook afedersiniz ishal olmuşum adet öncesinde genelde ishal olunur ya öyle bir şey kapladı içimi endişe yaniBen göğüslerim hiç ağrımadığı için hamilelikten şüphelenmiştim. Normalde regl olmadan önce başlardı dokunamazdım bile o ay gecikme yaşadığımda başladı. Herkesin belirtileri ayrıdır gecikmenizde var test yapın en iyisi
Çoook iyi anlıyorum sizi haklısınız ben de göğüslerim hassaslaşınca tamam şimdi oluyor klasik gecikme diye düşünmüştüm sanırım bugün gecikmenizin 2. günü oluyor ben 2. günü test yapmıştım çıkmıştı tabii testlere güven olmadığı için ertesi gün kan vermiştim. İsterseniz kan verin netleştirin isterseniz bir gün daha bekleyin. İnşallah hayırlı sonuçlar alırsınız, rabbim isteyen herkese kolaylıkla nasip etsinEvet ama işte bir korku kaplıyor insanın içini bugün de çoook afedersiniz ishal olmuşum adet öncesinde genelde ishal olunur ya öyle bir şey kapladı içimi endişe yani
Ay ne güzel yazmışsınız amin teşekkür ederimÇoook iyi anlıyorum sizi haklısınız ben de göğüslerim hassaslaşınca tamam şimdi oluyor klasik gecikme diye düşünmüştüm sanırım bugün gecikmenizin 2. günü oluyor ben 2. günü test yapmıştım çıkmıştı tabii testlere güven olmadığı için ertesi gün kan vermiştim. İsterseniz kan verin netleştirin isterseniz bir gün daha bekleyin. İnşallah hayırlı sonuçlar alırsınız, rabbim isteyen herkese kolaylıkla nasip etsin
Hayır olmadısonucunda bebek oldumu peki?
Benim her adet oncesi göğsüm acırdı o yüzden benim için göğüs acısı ayırt edici olmaz diye düşünüyordumKuzlar normalde bugün regl olmam gerekirdi olmadım ve göğüslerim ağrıyor normalde adet öncesi ağrımaz bugün ağrımaya başladı sizce hamilelik olsa bu kadar geç mi verirdi belirtisi? Genelde göğüs hassasiyeti daha önceden hissediliyormuş çünkü
Yaa oluyormuş demek ki ama benim o kadar değil ya dün çok hassastı bugün öyle değilBenim her adet oncesi göğsüm acırdı o yüzden benim için göğüs acısı ayırt edici olmaz diye düşünüyordum
Ama adetimin geciktigi gün aşırı derecede hassastı göğsüm tshirtüme temas edince bile canim cok acımıştı
Zaten benimde şuan hassas ama ilk günkü gibi değil artıkYaa oluyormuş demek ki ama benim o kadar değil ya dün çok hassastı bugün öyle değil
Ama sizde çıkması gereken tek çizgi de çıkmamış, test mi bozuk acabaÇok silik bi şekilde negatif sizce pozitif olur mu
Sanırım test bozuk C çizgisi bile çıkmamışDayanamadım test yaptm
Evet regl olmazsam yine deniycem aşırı derece sol kasığm agriyorZaten benimde şuan hassas ama ilk günkü gibi değil artık
Ama sizde çıkması gereken tek çizgi de çıkmamış, test mi bozuk acaba