• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik belirtisi

tugce745

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2015
38
14
88
29
Oncelikle iyi geceler... 2aydir regli görüyorum ama miktarda günde çok azdı oldum olmadım gibi bi ara gece bulantidan uyuyamiyodum iştahım açıldı ve suan acayip şişkinlik var 5 6 aylık hamile gibiyim gaz oluyo Karnıma dokundugumda taş gibi... böyle olan varmı merak ediyorum

Oncelikle iyi geceler... 2aydir regli görüyorum ama miktarda günde çok azdı oldum olmadım gibi bi ara gece bulantidan uyuyamiyodum iştahım açıldı ve suan acayip şişkinlik var 5 6 aylık hamile gibiyim gaz oluyo Karnıma dokundugumda taş gibi... böyle olan varmı merak ediyorum
Gebelik baktirdin mi canim? Biseye stres yaptiysan etkiyebilir..

Yaptir canim bazi gebelerde az az adet devam edebiliyor.... Acilde kan tahlili yapiyorlar... Git yaptir kurtul idrar testleri de hatali cikabiliyor... Bebek dusunuyormuydunuz?

Suan öyle bi düşüncemiz yok
7 haftalik 8 e gidiyr. Ihtimaller varsa baktir tutacaksa 1 kerede bile tutuyo ki basima geldi plansizdi dustuler. En tutmaz dedigimde tuttu dustu... O yuzden baktir kanda eger gebelik yoksa kadin doguma gozuk...

Evet böyle şeyler ihmale gelmez... sende hayirlisiyla inşallah alırsın kucağına yavrunu

Evet böyle şeyler ihmale gelmez... sende hayirlisiyla inşallah alırsın kucağına yavrunu
Amin canim insallah Allah isteye herkese versin:dua: dusuk riskim var ilac aliyrm.
Sevdigim bi ablam 3. Ayinda ogrendi bebegini ve o kdr ilac fln kullandi allah korudu... Tahlil sonucunu yaz mrk ettim :KK66:

Amin canim insallah Allah isteye herkese versin:dua: dusuk riskim var ilac aliyrm.
Sevdigim bi ablam 3. Ayinda ogrendi bebegini ve o kdr ilac fln kullandi allah korudu... Tahlil sonucunu yaz mrk ettim :KK66:
Allah korktuguna ugratmasin ablan nasıl 3.ayında öğrendi benim gibimydi :)

Allah korktuguna ugratmasin ablan nasıl 3.ayında öğrendi benim gibimydi :)
Aminn kuzum insallah ablamin spirali kaymis yara yapmis kanamasi olmus onun icinde tedavi goruyordu adet duzensizligide varmis sonradan fark etmis agrisi fln olmamis hoplaya ziplayada calismis :KK70: allah yasiyacak nefes vermis tutunmus yegenim :KK66: sende baktir canim insallah bebis vardir...

Back