• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik belirtisi

• Konu Sahibi Konu Sahibi pandor
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

pandor

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2024
21
17
3
33
Merhaba arkadaşlar tup bebek ilk denemede tuttu şuan 5 haftalik hamileyim beta 1558 şuan dün kese görüldü ancak bugün gogus hassasiyeti kasik ağrısı hepsi yok oldu hiçbir belirti kalmadı sizce doktora gitmelimiyim acil destek lutfennnn

Kanama veya şiddetli ağrı yoksa sadece belirtilerinizin azalmasıyla doktora gidilmiyor, belirtiler devamlı değişkenlik gösterebilir.

Kanama ve çok şiddetli ağrım yok 3 yıldır evliyim 3 dusuk geçirdim haliyle çok korkuyorum teşekkür ediyorum

Merhaba arkadaşlar tup bebek ilk denemede tuttu şuan 5 haftalik hamileyim beta 1558 şuan dün kese görüldü ancak bugün gogus hassasiyeti kasik ağrısı hepsi yok oldu hiçbir belirti kalmadı sizce doktora gitmelimiyim acil destek lutfennnn
Her an agrı olacak diye birsey olmuyormuş bende sizin gibi tedirgin oldum ama sorun yok merak etmeyin agrınız olmadıgı gün tadını cıkarın:)

Kanama ve çok şiddetli ağrım yok 3 yıldır evliyim 3 dusuk geçirdim haliyle çok korkuyorum teşekkür ediyorum
Bende 2 kürtaj bir de düşük oldu en son ne yaptınız hamilemisiniz kusura bakmayın soruyorum böyle ama ben en son hamile kaldığımda bana tedavi uygulamadilar bı ilaç vermediler

Bende 2 kürtaj bir de düşük oldu en son ne yaptınız hamilemisiniz kusura bakmayın soruyorum böyle ama ben en son hamile kaldığımda bana tedavi uygulamadilar bı ilaç vermediler
Bana da ne ilaç nede başka bisey ben tup bebek yaptirdim

Back