Kaset test yaptım negatifEvinizde test varsa yapin cikacaktir muhtemelen
Kaset test bu kadar erken algilamaz bence erken gebelik testi alip deneyinKaset test yaptım negatif
Gerek kalmayacak büyükmihtimalle regl olacağım kasıklarımda öyle bir his varKaset test bu kadar erken algilamaz bence erken gebelik testi alip deneyin
bebiste bazen adet agrisi yapabilir yani belirtiler benzerdir olmadiginiz surece umit var insallah olur. Bu ay olmazsa da onumuz ay pozitif görürsünüz insallahGerek kalmayacak büyükmihtimalle regl olacağım kasıklarımda öyle bir his varçok isterdim bir bebişin olmasını kısmet değilmiş
Teşekkür ederim güzel dilekleriniz ancak benden bu ay umudu kestim ağtıdan çok o ilk akkntı olur ya rgl geldi gelivek akıntısı omu hissediyorumbebiste bazen adet agrisi yapabilir yani belirtiler benzerdir olmadiginiz surece umit var insallah olur. Bu ay olmazsa da onumuz ay pozitif görürsünüz insallah
Hayirlisi olsun o zaman ben o duygulari cok iyi biliyorum bende 6-7 aydir ugrasiyorum bu ay nolcak bakalımTeşekkür ederim güzel dilekleriniz ancak benden bu ay umudu kestim ağtıdan çok o ilk akkntı olur ya rgl geldi gelivek akıntısı omu hissediyorum
Size bu ay kısmet olur inşallahHayirlisi olsun o zaman ben o duygulari cok iyi biliyorum bende 6-7 aydir ugrasiyorum bu ay nolcak bakalım
Ben elimden geleni yapiyorum hicbi sorunumuzda yok ancak negatif olacagina eminim o yuzden hic umit baglamiyorum acikcasi hayirlisi insallahSize bu ay kısmet olur inşallah
AminnBen elimden geleni yapiyorum hicbi sorunumuzda yok ancak negatif olacagina eminim o yuzden hic umit baglamiyorum acikcasi hayirlisi insallah
Buyuk ihtimal strestendir. Biz istedigimiz icin belirtiler ariyoruz beyinde bizi kirmayip uretiyo sagolsunBenim böyle başım bulanmaya başlıyor stresten mi acaba
Ay valla neden bilmiyprum başım çatlıyor akıntım da beyaz şefafa döndüBuyuk ihtimal strestendir. Biz istedigimiz icin belirtiler ariyoruz beyinde bizi kirmayip uretiyo sagolsunyoksa net regl tarihi gecikmeden kimse belirti yasamiyo kolay kolay vücudu herseye kolay tepki verenler anlayabiliyo.(bence) mesela ben bu ay agrim sizim olursa asla test yapmicam regl olmayi beklicem.
Eger cok suphelenirseniz early prodictor hizli gebelik test alip yapin. 6 gün önceye kadar tespit ediyo ve guvenilir.Ay valla neden bilmiyprum başım çatlıyor akıntım da beyaz şefafa döndü