Merhaba bende 2 düşük yapmış biri olarak şu anda 7+6 hamileyim ve inanırmısın belirtim yok denecek kadar az o yüzden en garantisi kan testi vermek her gebelik kendine özel herkezde farklı belirtiler olabiliyorMerhaba Kızlar 11 Aydır Deniyoruz Bemeğimiz Daha Olmadı 6. Ay Tutmuştu 6 Haftalık Düşükle Sonuçlandı Yine Bir Umutla Sormak İstiyorum
Adatim 3 Gün Gecikti Ve Son 4 Gündür Hafif Mide Bulantısı Ve Hafif Kusma Öğürme Geğirme Midemde Gaz Ve Bel Ağrım Göğüslerimde Şişlik Ve Sertlik Var Ve Bu Gün Hafif Kasık Ağrısıyla Beraber Beyaz Keremsi Süt Kesiği Gibi Akıntı Gelmeye Başladı Kasığımda Hafif Tatlı Bir Ağrı Var Gebelik Belirtisi Mi Bunlar? Adet Günü 3 Gün Gecikince Beyaz Süt Kesiği Akıntı Geliyor Mu? Adet Belirtisi Mi Yoksa Gebelik Belirtisi M
Merhabalar özel değilse düşük nedenleriniz neydi ? Ben de 2 defa düşük yaptım daMerhaba bende 2 düşük yapmış biri olarak şu anda 7+6 hamileyim ve inanırmısın belirtim yok denecek kadar az o yüzden en garantisi kan testi vermek her gebelik kendine özel herkezde farklı belirtiler olabiliyor
Öncelikle geçmiş olsun ilki bir anda kanamam başladı hastane ilk düşükleri normal kabul ediyormuş hiç ilgilenmediler bi progestan ilaç verip yolladılar halbuki kesemde bozulma yada etrafında kanama alanı yoktu üç gün kadar bekledik tekrar doktora gittim malesef gittiğimde kese etrafı kanama ile doluydu kanamada kesemi bozmuştu betam düşmeye başlamıştı kürtaj dediler olmak istemedim başka bir hastaneye gittim yaşın genç kürtaja gerek yok ilaçla deneyelim dendi üç gün hastanede yattım ilaçlar verildi en son kürtaja alacaklardı ki doğum yapar gibi düşük yaptım sonrasında 20 gün logusalık yaşadım patolojiye gitti temiz geldi sonuçlar sonrasında pıhtılaşma ve kromozom anomisi testi yaptırdık çok şükür onlarda temiz geldi ikinci gebeliğim ise düşük yapar yapmaz hemen oldu haliyle rahim yorgundu çocuk tutunamadı ve sadece kanama ile düştü oda ikincide lohusalık olmadı ara vermiştik bi 6 7 ay o süre zarfında rahim güçlendirici vitamin kullandım doktor hamile kalabilirsin diyincede coraspirine başlattı çok şükür şimdi 7+6 hamileyim kalp atışlarınıda duyduk herhangi bir sorun yok coraspirine devam ediyorum aynı zamanda dupbaston ve multivitamin içiyorum benim hikayem bu şekildeMerhabalar özel değilse düşük nedenleriniz neydi ? Ben de 2 defa düşük yaptım da
Size de çok geçmiş olsun ve inşallah bu gebeliğiniz çok sağlıklı bir şekilde ilerlerÖncelikle geçmiş olsun ilki bir anda kanamam başladı hastane ilk düşükleri normal kabul ediyormuş hiç ilgilenmediler bi progestan ilaç verip yolladılar halbuki kesemde bozulma yada etrafında kanama alanı yoktu üç gün kadar bekledik tekrar doktora gittim malesef gittiğimde kese etrafı kanama ile doluydu kanamada kesemi bozmuştu betam düşmeye başlamıştı kürtaj dediler olmak istemedim başka bir hastaneye gittim yaşın genç kürtaja gerek yok ilaçla deneyelim dendi üç gün hastanede yattım ilaçlar verildi en son kürtaja alacaklardı ki doğum yapar gibi düşük yaptım sonrasında 20 gün logusalık yaşadım patolojiye gitti temiz geldi sonuçlar sonrasında pıhtılaşma ve kromozom anomisi testi yaptırdık çok şükür onlarda temiz geldi ikinci gebeliğim ise düşük yapar yapmaz hemen oldu haliyle rahim yorgundu çocuk tutunamadı ve sadece kanama ile düştü oda ikincide lohusalık olmadı ara vermiştik bi 6 7 ay o süre zarfında rahim güçlendirici vitamin kullandım doktor hamile kalabilirsin diyincede coraspirine başlattı çok şükür şimdi 7+6 hamileyim kalp atışlarınıda duyduk herhangi bir sorun yok coraspirine devam ediyorum aynı zamanda dupbaston ve multivitamin içiyorum benim hikayem bu şekilde
Tabii Anlatayımm Adetime 6 Gün Kala Erken Gebelik Testi Yapmıştım Çok Çok Silik Hayalet Çizgi Çıkmıştı Ondan 5 Gün Sonra Yani Regl'ime 1 Gün Kala Yine Aynı Testi Tekrarladım Daha Belirgün Gözle Görülebilir Net Çizgi Çıkmıştı Kan Vermiştim Kanımdada Pozitif Çıkmıştı Düşük Yaptığım Gün 6. Haftamdaydım Saat gece 1'di Uyuyacaktım Uyumadan Önce Hafif Ağrı Oldu Ama Hamileliktendir Diye Önemsemedim Kasılmadır Diye Düşündüm Uyudum Gece 3'te Regl ağrısından 2-3 Kat Ağır Çok Şiddetli Bir Ağrı İle Uyandım Kanamam Hemen Gelmedi Ağrım Çok Şiddettliydi Bir Süre Uyuyamadım Korudorda Dolandım Odadan Odaya Acıyı Hissetmemek İçin Sonra Baktım Pembe Bir Leke Geldikçe Geliyor Geldikçe Geliyor O An Açılmam Olmuş Sonra O Pembe Leke Kana Dönüştü Tuvalete Gittim Rahatlıyayım Diye Kalkmak İstedim Tuvaletten Ayağa Kalkamadım Şiddetli Ağrıdan Dolayı Aşırı Şekilde Midem Bulandı Ve Orada Tuvalete Kustum Eşim Vardiyalı Çalışıyordu Sabahçıydı Rahatsız Etmek İstemedim Uyusun Dedim Düşük Yaptığımı Parçaları Görene Kadar Bilmiyordum Adet Oldum Sanıyordum Çok Ağlıyordum Diğer Odadaydım Eşim Ağlamamı Duyup Yanıma Geldi Noldu İyi Misin Dedi Ben Ayağa Kalkamıyorum Öyle Şiddetli Sancım Varki Ellerim Kollarım Bacaklarım Tir Tir Titriyor Ağrıdan Ayağa Kalkıp Adım Atamıyordum Doğuruyordum Sanki Acile Gittik Acile Gittiğimizde Daha Kan Almadan Önce Ağrım Bir Anda Gitti Kayboldu Şaşırdım İlk Kanımı Verdim Acilin Tuvaletine Gittim Bir De Gördüm Bebeğimin Parçaları Hala Aklımdan Çıkmıyor Kan Testimde Gebe Olmadığım Çıktı Yani Düşükten Hemen Sonra Hcg Hormonum Hızla Düşmüş..Merhabalar özel değilse düşük nedenleriniz neydi ? Ben de 2 defa düşük yaptım da
Hiç tedirginliğe falan girme sadece biraz ara ver rahmin toparlasın kendini sonrasında herşey yoluna girecek inan bana ben kalp atışlarını duydum ama halen içimde hep bir korku oluyor yaşadığımız travmalar ne yazıkki 10 sen sonra çocuk sahibi olsakta olacak 10 çocuğumuz olsada o korku hiç çıkmıcak içimizden o yüzden Allaha emanet et duani eksk etme inan Allah ne derse o oluyor eğer o bebek duracaksa bir şekilde duruyor ama durmayacak kuş sütü ile beslensen nafileeSize de çok geçmiş olsun ve inşallah bu gebeliğiniz çok sağlıklı bir şekilde ilerlerbenim de ilk gebelikte kalp atışı alınamadı 8 haftalıkken düşük başladı kendiliğinden kromozom pıhtılaşma baktırdık temiz çıktı benim de daha sonra ikinciye de bir regl geçtikten sonra korunmayı bıraktım ve gebe kaldım ama totalde 2 ay sonra yeniden hamile kalmış oldum onda da aynı haftada kalp atışı alınamadığından kürtaj oldum. Bu defa da her doktor ayrı bir şey söylüyor bu defa tam detaylı araştırmadan gebe kalmak istemiyorum çünkü psikolojikmen çok yıprandım yoruldum sürekli hayal kırıklığı o kalp atışını hiç duyamamış olmak beni tedirginliğe sürüklüyor
Kesinlikle öyle her gebeliğimizde yaşayacağız bu korkuyu çünkü bu korku içimizde yer edinmişHiç tedirginliğe falan girme sadece biraz ara ver rahmin toparlasın kendini sonrasında herşey yoluna girecek inan bana ben kalp atışlarını duydum ama halen içimde hep bir korku oluyor yaşadığımız travmalar ne yazıkki 10 sen sonra çocuk sahibi olsakta olacak 10 çocuğumuz olsada o korku hiç çıkmıcak içimizden o yüzden Allaha emanet et duani eksk etme inan Allah ne derse o oluyor eğer o bebek duracaksa bir şekilde duruyor ama durmayacak kuş sütü ile beslensen nafilee
Çok çok geçmiş olsunTabii Anlatayımm Adetime 6 Gün Kala Erken Gebelik Testi Yapmıştım Çok Çok Silik Hayalet Çizgi Çıkmıştı Ondan 5 Gün Sonra Yani Regl'ime 1 Gün Kala Yine Aynı Testi Tekrarladım Daha Belirgün Gözle Görülebilir Net Çizgi Çıkmıştı Kan Vermiştim Kanımdada Pozitif Çıkmıştı Düşük Yaptığım Gün 6. Haftamdaydım Saat gece 1'di Uyuyacaktım Uyumadan Önce Hafif Ağrı Oldu Ama Hamileliktendir Diye Önemsemedim Kasılmadır Diye Düşündüm Uyudum Gece 3'te Regl ağrısından 2-3 Kat Ağır Çok Şiddetli Bir Ağrı İle Uyandım Kanamam Hemen Gelmedi Ağrım Çok Şiddettliydi Bir Süre Uyuyamadım Korudorda Dolandım Odadan Odaya Acıyı Hissetmemek İçin Sonra Baktım Pembe Bir Leke Geldikçe Geliyor Geldikçe Geliyor O An Açılmam Olmuş Sonra O Pembe Leke Kana Dönüştü Tuvalete Gittim Rahatlıyayım Diye Kalkmak İstedim Tuvaletten Ayağa Kalkamadım Şiddetli Ağrıdan Dolayı Aşırı Şekilde Midem Bulandı Ve Orada Tuvalete Kustum Eşim Vardiyalı Çalışıyordu Sabahçıydı Rahatsız Etmek İstemedim Uyusun Dedim Düşük Yaptığımı Parçaları Görene Kadar Bilmiyordum Adet Oldum Sanıyordum Çok Ağlıyordum Diğer Odadaydım Eşim Ağlamamı Duyup Yanıma Geldi Noldu İyi Misin Dedi Ben Ayağa Kalkamıyorum Öyle Şiddetli Sancım Varki Ellerim Kollarım Bacaklarım Tir Tir Titriyor Ağrıdan Ayağa Kalkıp Adım Atamıyordum Doğuruyordum Sanki Acile Gittik Acile Gittiğimizde Daha Kan Almadan Önce Ağrım Bir Anda Gitti Kayboldu Şaşırdım İlk Kanımı Verdim Acilin Tuvaletine Gittim Bir De Gördüm Bebeğimin Parçaları Hala Aklımdan Çıkmıyor Kan Testimde Gebe Olmadığım Çıktı Yani Düşükten Hemen Sonra Hcg Hormonum Hızla Düşmüş..