• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik belirtisi

Rumuzadana

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2022
1
0
1
27
Merhaba hanımlar bundan 3 ay önce 8 haftalık gebeliğim vardı bebeğim gelişmediği için kürtaj oldum üzerinden 3 ay geçti artık tekrar istiyoruz bu ay adetime 5 gün var göğüslerime uçlarına dokunamıyorum sizce gebelik olabilir mi yoksa adet belirtisi mi

Her ikisi de olabilir bunun için kan testi olabilir ama erken derseniz adet gününüzü bekleyin

Merhaba hanımlar bundan 3 ay önce 8 haftalık gebeliğim vardı bebeğim gelişmediği için kürtaj oldum üzerinden 3 ay geçti artık tekrar istiyoruz bu ay adetime 5 gün var göğüslerime uçlarına dokunamıyorum sizce gebelik olabilir mi yoksa adet belirti
Merhaba hanımlar bundan 3 ay önce 8 haftalık gebeliğim vardı bebeğim gelişmediği için kürtaj oldum üzerinden 3 ay geçti artık tekrar istiyoruz bu ay adetime 5 gün var göğüslerime uçlarına dokunamıyorum sizce gebelik olabilir mi yoksa adet belirtisi mi
Öncelikle geçmiş olsun inşallah bebeklerimizi kucağımıza almakta nasip olur bende aynı durumu yaşadım 4 ay önce 10 haftalık bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım.Bu belirti aynı zamanda adet belirtisi her zaman hamileliği göstermez. Çoğu hamilelik belirtisi adet belirtisiyle aynı zaten. O yüzden çok üstüne düşünmeden ama bu sürede de kendinize dikkat ederek adet sürecinizin tarihini beklemenizi öneririm ben. En net sonucu adet gecikmesinden sonra alırsınız çünkü umarım kalbinizden geçen olur 🙏🏻

Back