- 10 Nisan 2020
- 8
- 4
- 1
- 27
- Konu Sahibi Azra33ataman33
Adetim 3 gün gecti test yptim silik çkti gebelik varmidir sizce
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Saolun tesekurler belirtilerim yuksek birde testte silik çkti kac ay denedim hic boyle olmadim ondan merak ettim resme bakarmsnzEmin olmak için 4 gün daha bekleyip öyle yap mevsimsel olarak gecikmeler yaşanabilirama İNŞALLAH vardır hayırlısı olsun hakkınızda.
Saolun tesekurler belirtilerim yuksek birde testte silik çkti kac ay denedim hic boyle olmadim ondan merak ettim resme bakarmsnz
Amin çok sağolunVar gibi duruyor ama daha da emin olmak için kan testinde baktırın daha yeni oldugu için silik cıkmıs biraz benimde böyle çıkmıstı, kan testi yaptırdım bende adetime 3 gün kala cıktı İNŞALLAH sizinde cıkar![]()
İnşallah çok saolun kimyasal gebelik nasip belirtileri neler sylermsnz bi kızım var olursa bu 2.gebeliğim olacakKimyasal gebelikte böyle oluyor genelde geçen ay benim de öyle olmuştu, inşallah vardır hayırlısı olsun
Çizgi çok ince. Başka markayla tekrarlayın. Silik olması normal ama ince olunca yanlış olabiliyor kaset testlerde 2 kez yaşadım maalesef
bakalım bende pco var normaldede adetim düzensz maalesefBenim de bir oğlum var Rabbim bağışlasın cümlemizinkini ben belirti yaşamamıştım ilk zamanlar adet gecikmesi ile öğrenmiştim
2gün önceki testir atmadım şimdi çektim ondan ince gözüküyor olblr mi cnm bde tlfnda öyle çıkmş yarın testi tekrarlicam bakalımÇizgi çok ince. Başka markayla tekrarlayın. Silik olması normal ama ince olunca yanlış olabiliyor kaset testlerde 2 kez yaşadım maalesef![]()
Evet olabilir. Durdukça inceliyor çizgi silikkenVala 2gün
2gün önceki testir atmadım şimdi çektim ondan ince gözüküyor olblr mi cnm bde tlfnda öyle çıkmş yarın testi tekrarlicam bakalım