• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik belirtisi

123hasret

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2018
529
147
103
31
Adetim 4 gün geckti adet olacağım günün de 2 gün önce kasığım adet olcak gibi ağrıyıp geçti çok az süreydi hasta oluyorum herhalde dedim ped koydum yok ara ara sol kaşığım böyle iğne batar gibi batıp geçiyor bende idrar testi almak istemiyorum direk kan tahlili mi versem sağlık ocağından ama sağlık ocağı şuan korana virüsten dolayı içeri alıp tahlil yaparlar mı

hastaneye gitmenden iyidir canım
gerçi biraz geç çıkıyor ama olsun , en azından kesın sonuç alırız ,

barkod numaranı kaybetme onunla sonuca bakacaksın cünkü ,

hadi inşallah sonuç güzel çıkar

hastaneye gitmenden iyidir canım
gerçi biraz geç çıkıyor ama olsun , en azından kesın sonuç alırız ,

barkod numaranı kaybetme onunla sonuca bakacaksın cünkü ,

hadi inşallah sonuç güzel çıkar
Tamam canım çok sağol tahlil sonucu ne zman çıkıyor ki

sabah versen aksam saat 4-5 gibi çıkyıormuş
ama hemşireler yarın çıkar diyorlarmış ,

bende buradaki yorumlardan biliyorum ,
Sağlık ocağına gittim korana virüsünden dolayı acil tahlil alıyoruz sadece dediler ve almadılar bende gebelk testi aldım sadece yarın yapıcam

Hayırlı olsun cnm yazdıklarından tam bende ‘bence hamilesin ‘ dicektim baktım yazmışsın sen ☺️

Aynn canım normalde 2.5 yıldır istiyrduk tam tedaviye başlıcaktık corana çıktı hiç bi yere gidemedk ve o ay hamile olduğumu öğrendim mücizem
Maşallah kuzum ya İnan cok mutlu oldum darısı biz isteyen herkese inşallah 🤲🤲🤲🌺🥰

Özel olmazsa ne sıkıntı var ne zmandır istiyrsunuz
Özel değil tabiki cnm bizde tek sıkıntı benim sağ tüpümün kapalı gözükmesi onun dışında hersey yolunda .. daha önce bir kimyasal gebelik geçirdim kaldı oyle

Özel değil tabiki cnm bizde tek sıkıntı benim sağ tüpümün kapalı gözükmesi onun dışında hersey yolunda .. daha önce bir kimyasal gebelik geçirdim kaldı oyle
Bende 2 yıl önce kimyasal gebelik geçirdim çok doktor gezdim inofolic diye ilaç kullandım faydası olmadı ama instagramda clife diye bi sayfa var ve ben o macundan aldım ne kaybederim dedim 2 ay kullandım sonra ara verdim faydasını görmedim diye ama ben ona ve allahımın nasip etmesine inanıyorum sanada tavsiye ederim çok fazla etkisini gören var biri de ben bitkisel macun

Bende 2 yıl önce kimyasal gebelik geçirdim çok doktor gezdim inofolic diye ilaç kullandım faydası olmadı ama instagramda clife diye bi sayfa var ve ben o macundan aldım ne kaybederim dedim 2 ay kullandım sonra ara verdim faydasını görmedim diye ama ben ona ve allahımın nasip etmesine inanıyorum sanada tavsiye ederim çok fazla etkisini gören var biri de ben bitkisel macun
Bende suan inofolic kullanıyorum cnm folik asit olarak .. o macunu bende cok duydum son çare o gözüküyor bana farklı macunlar denemiştim ama bakalım nasip kuzum .. sen üstüne mi hamile oldun cnm

Bende suan inofolic kullanıyorum cnm folik asit olarak .. o macunu bende cok duydum son çare o gözüküyor bana farklı macunlar denemiştim ama bakalım nasip kuzum .. sen üstüne mi hamile oldun cnm
Evet 2 ay kullndım sonra 1 ay ara verdim 1 ay sonra hamile kaldım

Back