Gebelik belirtisi

Amed33

Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2019
252
82
18
25
Arkadaşlar acill yardım edin benim adetim dündü ve dün olmadım adetim hep düzenlidir ve bugün kahverengi akıntı geldi ve kanama kahverengi şeklinde arada pıhtı da geliyor sık sık olmuyor ben çocuk da düşünüyorum bu konu hakkında düşüncelerinizi alabilir miyim kafam çok karıştı

Bilemedim arkadasim usutmus olabilirsib oyuzden kahverengi geliyor olabilir benim oyle oluyor cunku. Onun disinda bekle bakalim kirmiziya donmezse test yaparsın. Allah gonlune gore versin insallah.

Arkadaşlar bir konuda sizin fikrinizi almak istiyorum yoksa patlıcam düşünmekten ben gebelik düşünüyorum doktora gittim bana duphaston ve folbiol verdi bende kullandım benim normalde adetim hiç aksamaz haziran 26 da adet olmam gerekiyordu ve 4 gündür hala hasta olmadım karnım çok şişkin ve baş ağrım 4 gündür var acaba hamile. Olma ihtimalim var mıdır

En kesin çözüm kan testi
İdrar testi yaptın mı hiç

Ya sadece aklıma takılan bundan önceki adetim de 2 gün sürdü ve düzgün olmadı şimdi de 4 gün geçti duphaston etkilemiş olabilir mi. Yoksa gerçekten gebelik olabilir. Mi. Kafam çok karışık pazartesi doktora gidecem de sizinde yorumlarınızı almak istedim

Bana da yardım edin ya 13 haziranda bi ilişkim oldu ters ilişki sadece önce değmiş olmasından şüpheliyim 28 haziranda adet oldum sanırım ama az sürdü genelde az olur zaten sonra 19 temmuz da oldum 5 gün sürdü kanamam bazen azalıyor göğüs uçlarım büyüdü gibime geliyor sizce olabilir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…