Benim daha 5 gün var ve bu kadar erken hiç gelmezdi o yüzden şüpheliyim. Teşekkürler cevap içinBenimde 2 gün öncesinden gelmişti kahverengi akıntı aynısını bende yaşadım ama ben adet oldum
Benimde senin gibi düzenli adetim var 28 günde bir bendede beş gün önce kan geldi bir damla bende sasirmistim 2 gün sonra test yaptım hamileymisim.Akinti kesilirse sendede öyle olabilir 2 gün sonra erken gebelik testi yapHerkese merhaba,
Çok düzenli bir adet döngüm vardır. Kullandığım uygulama ne zaman adet olacağımı gösterirse o gün olurum hiç şaşmaz belki 1 gün çok nadir de olsa. Bu ay yumurtlama günümden bir gün önce ve yumurtlama günümde korunmasız ilişkim oldu. Adetime 5 gün var. Bugün kahverengi bir leke geldiğini farkettim. Normalde adet olacağım gün leke gelir ve adet olurum. 5 gün öncesinden de adet olmam çok olası değil. Aklıma şüphe düştü. Sizce hamile olabilir miyim? Bunu yaşayan var mı? Şimdiden teşekkürler.
Aslında şuan gelmiyor mesela bir kez oldu. Aklıma takıldı bakalım hayırlısı olsun. :)Benimde senin gibi düzenli adetim var 28 günde bir bendede beş gün önce kan geldi bir damla bende sasirmistim 2 gün sonra test yaptım hamileymisim.Akinti kesilirse sendede öyle olabilir 2 gün sonra erken gebelik testi yap
Hayal kurmuyorum da aklıma takıldı sadece ilk kez başıma geldi böyle bir şey o yüzden sormak istedim. Teşekkürler. :)Canım yerleşme kanamasına inanma bende geçen ay o durumu yaşadım ama adet oldum boş hayeller
Şuan yok mesela akşamüstü geldi peçeteye sildiğimde sadece. Bakalım ne olacak. Hayırlısı olsun. :)Canım ben de geçen ay 6 gün önce leke gördüm ki benimki de çok düzenlidir, sonradan leke devam etti ve adet oldum. Her sakallıyı dede sanıyoruz belki tetikte olduğumuz için :) Eğer kesilirse o zaman şüphelen.
Güzel haber alırsan burayada yazarsın dimiAslında şuan gelmiyor mesela bir kez oldu. Aklıma takıldı bakalım hayırlısı olsun. :)
Güzel haber alırsan burayada yazarsın dimi
Tabii ki :) adetim geçerse test yapacağım ya da adet olursam yazarım buraya. :)Güzel haber alırsan burayada yazarsın dimi
Merhaba. Benim adetlerim çok düzenli değildir ama kahverengi lekelenmeden birkaç saat sonra adet olurum. Yumurtlama öncesindeki 3 gün ve sonrasındaki iki gün ilişki oldu. Benim de adetime 4 gün var ve dün geceden beri bende de kahverengi akıntı var. Birkaç gündür kasık ağrıları ve göğüste hassasiyet başlamıştı. Akıntoyı takip edip bekleyip göreceğiz sanırım..Herkese merhaba,
Çok düzenli bir adet döngüm vardır. Kullandığım uygulama ne zaman adet olacağımı gösterirse o gün olurum hiç şaşmaz belki 1 gün çok nadir de olsa. Bu ay yumurtlama günümden bir gün önce ve yumurtlama günümde korunmasız ilişkim oldu. Adetime 5 gün var. Bugün kahverengi bir leke geldiğini farkettim. Normalde adet olacağım gün leke gelir ve adet olurum. 5 gün öncesinden de adet olmam çok olası değil. Aklıma şüphe düştü. Sizce hamile olabilir miyim? Bunu yaşayan var mı? Şimdiden teşekkürler.
Benim yerlesme kanaması olmuştu adet kanından farklı oluyor pembemsı daha sıvı benimde silince gelmişti devamı olmadı bence olabilir insallah öyledir Allah isteyen herkese nasip etsinŞuan yok mesela akşamüstü geldi peçeteye sildiğimde sadece. Bakalım ne olacak. Hayırlısı olsun. :)
nedir sendeki son durum?Merhaba. Benim adetlerim çok düzenli değildir ama kahverengi lekelenmeden birkaç saat sonra adet olurum. Yumurtlama öncesindeki 3 gün ve sonrasındaki iki gün ilişki oldu. Benim de adetime 4 gün var ve dün geceden beri bende de kahverengi akıntı var. Birkaç gündür kasık ağrıları ve göğüste hassasiyet başlamıştı. Akıntoyı takip edip bekleyip göreceğiz sanırım..
Harika!!Bu konuyu açtıktan sonraki gün yani perşembe günü içime kurt düştü. Çünkü adetim erken gelmezdi hiç ve kahverengi leke aklımı kurcaladı. İdrar testi yaptım silik ikinci çizgi çıktı. Hastaneye gidip kan verdim gebeymişim. Allah isteyen herkese versin inşallah. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?