Gebelik belirtisi, yerleşme kanaması?

Minerva26

Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2020
17
15
18
32
Herkese merhaba,
Çok düzenli bir adet döngüm vardır. Kullandığım uygulama ne zaman adet olacağımı gösterirse o gün olurum hiç şaşmaz belki 1 gün çok nadir de olsa. Bu ay yumurtlama günümden bir gün önce ve yumurtlama günümde korunmasız ilişkim oldu. Adetime 5 gün var. Bugün kahverengi bir leke geldiğini farkettim. Normalde adet olacağım gün leke gelir ve adet olurum. 5 gün öncesinden de adet olmam çok olası değil. Aklıma şüphe düştü. Sizce hamile olabilir miyim? Bunu yaşayan var mı? Şimdiden teşekkürler.

Benimde senin gibi düzenli adetim var 28 günde bir bendede beş gün önce kan geldi bir damla bende sasirmistim 2 gün sonra test yaptım hamileymisim.Akinti kesilirse sendede öyle olabilir 2 gün sonra erken gebelik testi yap

Canım yerleşme kanamasına inanma bende geçen ay o durumu yaşadım ama adet oldum boş hayeller

Benimde senin gibi düzenli adetim var 28 günde bir bendede beş gün önce kan geldi bir damla bende sasirmistim 2 gün sonra test yaptım hamileymisim.Akinti kesilirse sendede öyle olabilir 2 gün sonra erken gebelik testi yap
Aslında şuan gelmiyor mesela bir kez oldu. Aklıma takıldı bakalım hayırlısı olsun. :)

Şuan yok mesela akşamüstü geldi peçeteye sildiğimde sadece. Bakalım ne olacak. Hayırlısı olsun. :)

Merhaba. Benim adetlerim çok düzenli değildir ama kahverengi lekelenmeden birkaç saat sonra adet olurum. Yumurtlama öncesindeki 3 gün ve sonrasındaki iki gün ilişki oldu. Benim de adetime 4 gün var ve dün geceden beri bende de kahverengi akıntı var. Birkaç gündür kasık ağrıları ve göğüste hassasiyet başlamıştı. Akıntoyı takip edip bekleyip göreceğiz sanırım..

Merhaba adet gecikti 17.gün 3 gün önce kahverengi akıntı geldi ara ara öncedende beyaz akıntı geliyordu nisan ayında hamileligim sonlandırıldı dış gebelik olduğu için şimdi yine aynı kahverengi akıntı geliyor ama testte negatif

Şuan yok mesela akşamüstü geldi peçeteye sildiğimde sadece. Bakalım ne olacak. Hayırlısı olsun. :)
Benim yerlesme kanaması olmuştu adet kanından farklı oluyor pembemsı daha sıvı benimde silince gelmişti devamı olmadı bence olabilir insallah öyledir Allah isteyen herkese nasip etsin

Ne
nedir sendeki son durum?

Harika!! Çok sevindim inan. Allah tamamına erdirsin, sağlıkla huzurla kucağına gelsin minnakın inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…