Bugün pek yok ama bir haftadır falan bel ağrım varda arada iğne batması gibi kasığımda ağrı oluyo 10 gündür falan karnım şiş aşırı gaz var üşüyorum bide pazartesi kan vermeyi düşünüyorum çarşamba günü hem bat hem diş randevum var riske atmak istemiyorumBaşka ne belirtiler vardır
Merhaba arkadaşlar belirtileriniz arasında üşüme var mıydı reglime 4 gün var içim titriyor sanki üşüyorum bel ve kasık ağrım da oluyo ara ara
Benimde akıntım çok değil ama şeffaf psikolojikte olabilir ama hayırlısı artıkBen az önce test yaptım hamile olduğumu öğrendim pazartesi kan verecem Allah izin verirse...
Belirtilerim ne yesem midem yanıyor yaklaşık 1 hafatır
Akıntım adet olmama 4 ün kala felan başlamıştı adet tarihinden 3 gün önce çok açık pembe kremsi dokuda akıntı geldi 1 dalma bile diyemem şuan şefaf yumurta akı kıvamında Akıntım devam ediyor
Ani hareket ettiğimde çok hafif başım dönüyor
Dün regl günümdü olmadı bugünde olmadım testi net bir şekilde pozitif
Kaaıklarımda ara ara kasılma oluyor bugün sol kasığımdan bacağıma vurdu ağrısı çok şiddetli değildi
Severek yediğim şeyleri canım istemiyor iştahım kapandı bir anda
Daha aklıma gelirse yazarım Allah izin verirse inşallah sizden de hayırlı haber alırız
Ben normalde de ısınmam ama bu farklı sanki yeni başladı üşüyorum içim titriyor gibi oluyorBen ayaklarımı ısıtamıyordum bi türlü
Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahBen az önce test yaptım hamile olduğumu öğrendim pazartesi kan verecem Allah izin verirse...
Akıntım adet olmama 4 ün kala felan başlamıştı adet tarihinden 3 gün önce çok açık pembe kremsi dokuda akıntı geldi 1 dalma bile diyemem şuan şefaf yumurta akı kıvamında Akıntım devam ediyor
Kaaıklarımda ara ara kasılma oluyor bugün sol kasığımdan bacağıma vurdu ağrısı çok şiddetli değildi
Daha aklıma gelirse yazarım Allah izin verirse inşallah sizden de hayırlı haber alırız
Ben de bugün test yaptım çıktı kan verdim kanda da çıktı amaYerleşme kanaması oldu ondan sonra çok bir akıntım yokBen az önce test yaptım hamile olduğumu öğrendim pazartesi kan verecem Allah izin verirse...
Başka belirtiniz var mıydıBen de bugün test yaptım çıktı kan verdim kanda da çıktı amaYerleşme kanaması oldu ondan sonra çok bir akıntım yok
Benim yerleşme kanaması olmadı çok hafif bir akıntı oldu sadece hayırlı olsunBen de bugün test yaptım çıktı kan verdim kanda da çıktı amaYerleşme kanaması oldu ondan sonra çok bir akıntım yok
Allah razı olsun çok sağolunHayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
Sizin bebeğinizde hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahBenim yoktu ama kasik ağrısı batması vardı
Yerleşme kanaması nasıldı pembe mi kaç gün sürdü. Bende pembe hatta az köyü pembe akıntılar yaşıyorumBen de bugün test yaptım çıktı kan verdim kanda da çıktı amaYerleşme kanaması oldu ondan sonra çok bir akıntım yok
Merhaba, ben de yeni hamile oldugunu öğrendim. Bende de üşüme olmuştu. Ne oldu sizin durumunuz yaptınız mı test?Merhaba arkadaşlar belirtileriniz arasında üşüme var mıydı reglime 4 gün var içim titriyor sanki üşüyorum bel ve kasık ağrım da oluyo ara ara
Canım bende bişey sormak istiyorum, benim dün gece pembe akıntım oldu, ama pespembe krem gibiydi çok az oldu sadece vajinanın içinde kaldı az bi dışarı çıktı 5-6 damla kadar, afedersiniz ama bu neymiş diye elimi içine girdirdim daha gelecekmi diye ve içinde bi o kadar daha vardı sadece içinde kaldı çıkmadı. Benim son ilişkim 28 şubattaydı, 19 martta 2 gün adet gördüm kısa sürdü adetim ilk defa ama normal adetti yani. Şimdide sağ kasığım ağrıyor, sızlıyor sanki. Yani pembe akıntıya anlam veremedim, bide kırmızı falan değil kesinlikle pespembeydi çok şaşırdim ilk defa böyle bişey yaşadım 7 aylık evliyim bebek istiyoruz ama 2 gün adet görünce çokta umursamadım, adetimde kısa sürmüştü aslındaYerleşme kanaması nasıldı pembe mi kaç gün sürdü. Bende pembe hatta az köyü pembe akıntılar yaşıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?