Gebelik belirtisi , test

uykulugel

Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2023
136
41
27
Merhabalar adetime 1 gün var dün ve bugün hafif kasık krampları ve pembe lekelenme oldu , bugün erken gebelik testi aldım 2 dk sonra bu şekilde oldu , 5 dk sonra da ikinci resimdeki gibi çizgi tam belirginleşti sizde gebelik mevcut mu , 1,5 yıllık evliyim bebek istiyoruz

Eklentiler

• 5BBC3672-01C5-4084-8611-3FFD2826D878.jpeg
    239,9 KB · Görüntüleme: 291
  • image.jpg
    229,2 KB · Görüntüleme: 281
Hayırlı olsun büyük ihtimalle hamilesiniz, pembe lekelenme yerleşme kanaması olabilir ama her halükarda bugün yarın doktora gitmelisiniz.

Kaset teste herhangi bir sonuç çıkmadı ama acaba erken gebelik testi yanıltıyor olabilir mi , rabbim inşallah nasip eder

Kaset teste herhangi bir sonuç çıkmadı ama acaba erken gebelik testi yanıltıyor olabilir mi , rabbim inşallah nasip eder
Yeni olduğu için cikmamis olabilir hayırlısı olsun inşallah benimde bugün regl olmam gerekiyordu ama hala olmadım karın ağrısı ve kasıklarimda kramplar var inşallah güzel haberler aliriz

İnşallah şimdi kan testi vermeye gidiyorum , inşallah seninde hamilelikle sonuçlanır rabbim isteyen herkesin kucağına almayı nasip etsin

Adetim daha geçmeden hatta daha günüm gelmedi erken anladığım için sanırım değerim şu an düşükmüş

Sonuç geldi çok şükür rabbime pozitif senden de aynı güzel haberi alırız inşallah canım
Tatlım benimde 64 çıkmıştı 2 gün sonra 134 oldu senin ki gibi silikti 2 gün sonra bidaha kan ver ama olur mu ben şimdi tekrar evde idrar yaptım 2 de kıpkırmızı çıktı çadşamba muayeneye gidicem inş doğru yerdedir ve kesesini görürüm

Merhaba kizlar dün cuma günü erken gebelik testi yaptım hemen silik çizgi çıktı bugün kaset test yaptım o daha belirgin çıktı. Pztsi kan testi verecem . Sizin gorusleriniz nedir acaba ?

Yeni olduğu için cikmamis olabilir hayırlısı olsun inşallah benimde bugün regl olmam gerekiyordu ama hala olmadım karın ağrısı ve kasıklarimda kramplar var inşallah güzel haberler aliriz
Rabbim hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah senin yorumlarını görünce dua ediyorum hepimize hayırlı zamanda nasip olsun inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…