Yeni olduğu için cikmamis olabilir hayırlısı olsun inşallahKaset teste herhangi bir sonuç çıkmadı ama acaba erken gebelik testi yanıltıyor olabilir mi , rabbim inşallah nasip eder
Guzel haberlerini bekliyorumİnşallah canım dayanamadım kan testi vermeye gidiyorum şimdi
Amin inşallah inşallahİnşallah şimdi kan testi vermeye gidiyorum , inşallah seninde hamilelikle sonuçlanır rabbim isteyen herkesin kucağına almayı nasip etsin
Hayy hadii hayırlı olsun tebrik ederim inşallah bende guzel haberler alirim akşama test yapicam inşallah güzel sonuçlar alirimSonuç geldi çok şükür rabbime pozitifsenden de aynı güzel haberi alırız inşallah canım
İnsallah.İnşallah canım senden de güzel haberler bekliyorum , haber edersin canım
Tatlım benimde 64 çıkmıştı 2 gün sonra 134 oldu senin ki gibi silikti 2 gün sonra bidaha kan ver ama olur mu ben şimdi tekrar evde idrar yaptım 2 de kıpkırmızı çıktı çadşamba muayeneye gidicem inş doğru yerdedir ve kesesini görürümSonuç geldi çok şükür rabbime pozitifsenden de aynı güzel haberi alırız inşallah canım
Bencede kan testi verin hamilelik var gözüküyorMerhaba kizlar dün cuma günü erken gebelik testi yaptım hemen silik çizgi çıktı bugün kaset test yaptım o daha belirgin çıktı. Pztsi kan testi verecem . Sizin gorusleriniz nedir acaba ?Eki Görüntüle 3205521
Rabbim hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah senin yorumlarını görünce dua ediyorum hepimize hayırlı zamanda nasip olsun inşallahhhYeni olduğu için cikmamis olabilir hayırlısı olsun inşallahbenimde bugün regl olmam gerekiyordu ama hala olmadım karın ağrısı ve kasıklarimda kramplar var inşallah güzel haberler aliriz
Bencede kan testi verin hamilelik var gözüküyor
Teşekkür ederimBencede kan testi verin hamilelik var gözüküyor