Gebelik belirtisi mi?

Leylaaran

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2019
41
24
88
32
Göğüsıerde hafif sızlama ateşlenme, akşamlar olunca gaz sancısı midede aşırı doluluk hafif bulantı ani üşüme beyaz akıntı garının tam altında aniden sancma kasık ağrısı, geceleri sık tuvalete çıkma bunlar belirtimi, ? Daha 5 gün var adetime

Oladabilir evet ama cok erken sanki ben 5,5 haftalık hamileyim bunlardan nerdeyse hiç
Birini yaşamadım ama herkes bir olmaz tabi ben bunlar daha cok 7 -8 haftadan sonra hissetmiştim

Bunlar adet öncesi belirtiler de olabilir. Hamilelik belirtileri genelde 6.haftadan sonra başlar bu da adet tarihiniz geçtikten sonraki 2 hafta içerisinde. Ben şuan 7.haftama girdim hiçbir belirti yok. Sizi çok iyi anlıyorum çünkü ben de neredeyse 1 yıldır hep belirti aradım kendimde. Ama inanın adet gecikmesi dışında hiçbir belirtim olmadı. Gerçi bazılarında erken belirtiler oluyormuş ama doktorlar genelde buna psikolojik diyorlar. İnşallah beklediğiniz sonucu alırsınız tez zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…