• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik belirtisi mi??

lale1404

Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2020
177
57
18
24
Mrb ben yumurtlama günümden 2 gün önce korunmadım adetime 8 gün var ve kasıklarımda 10 saniye Bi ağrı oluyor geçiyor tekrar geliyor 3 gündür baş ağrısından halsizlikten yataktan kalkamıyodum hatta 1gün boyu yataktan kalkmadım midem buz tutmuş gibi bazen mide bulantısı da yaşıyorum ilk defa oluyor böyle bişi sizce gebelik mi yada başka bişeude ne??

Mrb ben yumurtlama günümden 2 gün önce korunmadım adetime 8 gün var ve kasıklarımda 10 saniye Bi ağrı oluyor geçiyor tekrar geliyor 3 gündür baş ağrısından halsizlikten yataktan kalkamıyodum hatta 1gün boyu yataktan kalkmadım midem buz tutmuş gibi bazen mide bulantısı da yaşıyorum ilk defa oluyor böyle bişi sizce gebelik mi yada başka bişeude ne??
Adet blirtisiyle gebelik belirtisi ayni test yapin

İhtimal var bende de 10 gün önce başlamıştı belirtiler adet gününde ya da 2 3 gün önce adet olmazsan hala erken gebelik testi yapabilirsin biraz daha sabır :) inşallah bebiştir :)

Kızlar merhaba benimde reglim bugün 4 gün gecikti şuanda sağ kasıkta kramp şeklinde ağrı var ve midem bulanıyor üç gündür aşırı halsizlik ve uyku hali var dün akşam test yaptım negatifti daha önce böyle bişi yaşayıp pozitif olan oldumu yardımcı olur musunuz 🙏

Cnm ben adetime 1 gün kala test yaptım negatifti bugün 3. Gün gecikmem yani snele aynı durumdayım bende de belirtiler var bakalım hayırlısı tekrar test yaparsan bize de paylaşırmsn sonucu😇🙏

Kızlar merhaba benimde reglim bugün 4 gün gecikti şuanda sağ kasıkta kramp şeklinde ağrı var ve midem bulanıyor üç gündür aşırı halsizlik ve uyku hali var dün akşam test yaptım negatifti daha önce böyle bişi yaşayıp pozitif olan oldumu yardımcı olur musunuz 🙏
Cnm ben adetime 1 gün kala test yaptım negatifti bugün 3. Gün gecikmem yani snele aynı durumdayım bende de belirtiler var bakalım hayırlısı tekrar test yaparsan bize de paylaşırmsn sonucu😇

Back
X