• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik belirtisi mi?

Ysmnfyz93

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2016
47
8
86
31
merhaba bayanlar ben gebelik belirtisiyle alakalı bir şey sormak istiyorum
Son adet tarihimi hatırlamıyorum muhtemelen aralığın başında bitmişti bugün 24 aralık
20ve 21 aralıkta korunmasız ilişki oldu ve dünden beri sol kasık ağrım var bu neden olur gebelikle alakası olabilir mi

2,3 günde gebelik belirtisi olması mümkün değil... muhtemelen siz kendinizi üşüttünz ya da çok fazla dinliyorsunuz

Evet çok erken bende farkıdndayım aslında sormak istedğim adet tarihim yakında olacak diyye düşünüyorum ama adet tarihine yakın yumurtlama ve Geblik olma ihtimali düşük mü oluyor
adetin yaklaşıyorsa muhtemelen yumurtlama zamanındasın hamile kalmak istiyorsan asıl o ağrılardan snraki günlerde ilişkiye girmelisin ☺️ bunlar benm düşüncem tabi çok araştırıyorum son zamanlarda hamile klmk istiyorum da 🤭☺️

adetin yaklaşıyorsa muhtemelen yumurtlama zamanındasın hamile kalmak istiyorsan asıl o ağrılardan snraki günlerde ilişkiye girmelisin ☺ bunlar benm düşüncem tabi çok araştırıyorum son zamanlarda hamile klmk istiyorum da 🤭
bnde istiyorum hatta bu ay umutluyum bugun itibari ile adetim 2 gün geçti ana bikaç gün dha bklemeyi düşünüyorum test için sende durumlr nasıllll ?☺️☺️

Back