- 10 Ağustos 2018
- 156
- 63
- 28
- 29
Bende beklemeyi düşünüyorum ama heyecanlandım işteBenim de bugün 2. Gün. Bekliycem ben bi 4-5 gün daha. Sende bekle bence

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende beklemeyi düşünüyorum ama heyecanlandım işteBenim de bugün 2. Gün. Bekliycem ben bi 4-5 gün daha. Sende bekle bence
Bende de var oBende beklemeyi düşünüyorum ama heyecanlandım işte![]()
Napıcaz pekiii pazarteside olmazsam salı sabahı kan vermeyi düşünüyorum ben. Ama bu gece olucakmışım gibi hissediyorumBende de var o![]()
İnşallah olmazsın. Güzel haberler bekliyoruzGünaydın bu gecede Regl olmadım ben
Hadi bakalım elimiz yüreğimizde bekliyoruz inşaAllah ikimizdede vardırGünaydın bu gecede Regl olmadım ben
Oldum Regl kızlarİnşallah olmazsın. Güzel haberler bekliyoruz
Regl oldum benHadi bakalım elimiz yüreğimizde bekliyoruz inşaAllah ikimizdede vardır
Hadi yaa. Sağlık olsun güzelim olur inşaAllah. Bak ben 8 ay önce bebeğimi kaybettim hala bekliyorum rabbim doğru zamanı biliyor vericek inşaAllah üzme kendini. Benim de karnım ağrıyor hafiften bakalım nasipRegl oldum ben
Aynen cnm herşeyin hayırlısı olsun inşallah hakkımızdaHadi yaa. Sağlık olsun güzelim olur inşaAllah. Bak ben 8 ay önce bebeğimi kaybettim hala bekliyorum rabbim doğru zamanı biliyor vericek inşaAllah üzme kendini. Benim de karnım ağrıyor hafiften bakalım nasip
Bu arada sana geçmiş olsun. Bebeğine Allah rahmet eylesin. Hakkında her zaman hayırlısı olsun inşallahHadi yaa. Sağlık olsun güzelim olur inşaAllah. Bak ben 8 ay önce bebeğimi kaybettim hala bekliyorum rabbim doğru zamanı biliyor vericek inşaAllah üzme kendini. Benim de karnım ağrıyor hafiften bakalım nasip
Amin cümlemizinBu arada sana geçmiş olsun. Bebeğine Allah rahmet eylesin. Hakkında her zaman hayırlısı olsun inşallah
Deme öyle canım Allah büyük vardır Allahın Bi bildiği. Her aman hayırlısını ı isteBende test yaptm çkmadıdaha adetime çok var ama ben daha evlenmeden önce de biliyodum çocuğumun olmiyacağını. Bu hayat ne zaman istediğimi verdi ki smdi versn
Nane limon iç miden yıkansın güzelim üşütmüşsün sanırım sen geçmiş olsunBen Regl oldum ama yine şeffaf kustum bu safra mı oluyor su gibi. Neden oluyor acaba midemi mi üşüttüm
Sağol cnm teşekkür ederim çıkarmaktan yiyemiyorum bişeyNane limon iç miden yıkansın güzelim üşütmüşsün sanırım sen geçmiş olsun