• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik belirtisi mi?

Hadi yaa. Sağlık olsun güzelim olur inşaAllah. Bak ben 8 ay önce bebeğimi kaybettim hala bekliyorum rabbim doğru zamanı biliyor vericek inşaAllah üzme kendini. Benim de karnım ağrıyor hafiften bakalım nasip
Aynen cnm herşeyin hayırlısı olsun inşallah hakkımızda

Hadi yaa. Sağlık olsun güzelim olur inşaAllah. Bak ben 8 ay önce bebeğimi kaybettim hala bekliyorum rabbim doğru zamanı biliyor vericek inşaAllah üzme kendini. Benim de karnım ağrıyor hafiften bakalım nasip
Bu arada sana geçmiş olsun. Bebeğine Allah rahmet eylesin. Hakkında her zaman hayırlısı olsun inşallah

Bende test yaptm çkmadı 😢 daha adetime çok var ama ben daha evlenmeden önce de biliyodum çocuğumun olmiyacağını. Bu hayat ne zaman istediğimi verdi ki smdi versn

Bende test yaptm çkmadı 😢 daha adetime çok var ama ben daha evlenmeden önce de biliyodum çocuğumun olmiyacağını. Bu hayat ne zaman istediğimi verdi ki smdi versn
Deme öyle canım Allah büyük vardır Allahın Bi bildiği. Her aman hayırlısını ı iste

Ben Regl oldum ama yine şeffaf kustum bu safra mı oluyor su gibi. Neden oluyor acaba midemi mi üşüttüm

Ya bana da yardımcı olur musunuz 13 haziranda bi ters ilişki yaşadım sadece öne sürtünme olmasından şüpheliyim 28 haziranda adet oldum sanırım ama 3 gün sürdü kanamam genelde az olur sonra 19 temmuzda oldu tekrar 5 gün sürdü ama kanamam azalıp çoğaldı ve göğüs halkalarımda büyüme hissediyorum sizce gebelik ihtimali var mı?

Back