• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik belirtisi mi?

laon6688

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2018
156
63
28
29
Kızlar 25 günde bir Regl oluyorum. Yarın Regl olmam gerekiyor. Biraz önce felaket şekilde midem bulandı. Su gibi şeffaf berrak çıkardım biraz. Midem hala berbat gebelik olabilir mi? Regl belirtilerin vardı ilk defa mide bulantısı yaşadım gebelikten dolayı olabilir mi?

Mesela hcg kanda yükselmeye başlamadan belırtı olmaz derler hep adetten sonra olur derler ama ben hep gününden önce hıssettım hamıle oldug7mda ya böyle ufak ufak ıcım döndü ya basımda sersemlık oldu rüyadaymışım gibi .. sonuçta içinde yanı bir canlı var ve vücûd buna reaksıyon gosterebılıyor ılk oluşum ıtıbari ile, kısacası ben adet öncesi belirtilere inananlardanım senin de gönlüne göre olur inşallah.. tabıı bazen anne adayları kendı istedikleri için de öyle hıssedebılıyorlar o nedenle kesin test sonucunu almadan üzülmemek adına çok da kaptırmamak da fayda var. Beklıyıruz test sonucunu hayırlı haberlerini :anneadayı:

Amin cnm inşallah öyledir bilemedim de şimdi 🤗🤗 inşallah vardır da haber verebilirim size buradan 🤲🤲🤲

Yarın aRtık canım bugün anneme geldim eşimde yanımda değil annemde gözümün içine bakıyor imalı imalı sormayada çekini. Adet olucam ondan bulanıyor dedim bakalım yarın adet olmazsam test alıcam hemen

bugun adet gunun yap gıtsin işte :)) valla çok sabırlısınız bence 12 de nobetcı ezcaneden testalıp yaptıgımı biliyorum kaç kere.. :KK45::KK45::KK45:

Haklısın canım önceleri çok yapıyordum adetten önce hep NEGATİFTİ o yüzden bekliyorum artık. 😊. Bugün yapcam bakalım

Bekle canım bi kaç gün daha idrarda hemen çıkmayabilir
[/QUOTE] hala i umut varmı yani

Back