Arkadaşlar ben soruma cevap bulamadım hiçbir forumda. tecrübeliler yazabilir mi lütfen. benim meme ağrım yumurtlamadan 2 gün sonra başladı ve 10 gündür hergün artarak devam etmekte. reglime 5 gün kaldı. nasıl anltsam bıçakla kesilmiş gibi acıma hissi var. ama sadece meme ucu değil tüm meme bu şekil acıyor. acaba böyle mi oluyor gebelik belirtisi olan meme ağrısı?
Valla benim daha önce hiç öyle olmamıştı,hamile kaldigim ay sutyenimi giyip çıkarırken bile çok acıdı.arabada giderken göğüslerimi tutmak zorunda kaldım acımasın diye.cok ağır geldi bana göğüslerim.cok degisik bir acıydı.umarim tarif edebilmisimdir.
Valla benim daha önce hiç öyle olmamıştı,hamile kaldigim ay sutyenimi giyip çıkarırken bile çok acıdı.arabada giderken göğüslerimi tutmak zorunda kaldım acımasın diye.cok ağır geldi bana göğüslerim.cok degisik bir acıydı.umarim tarif edebilmisimdir.
cevabın için çok teşekkür ederim. Allah hayırlı doğumlar nasip etsin canım. bugün bir test yaptım reglime 5 gün var. çok incecik bir çizgi görür gibi oldum ama belkide psikolojik