Gebelik belirtisi bu sekilde olabilirmi?

darwali

Aslannannesi
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2022
398
528
18
23
Kizlar benm yumurtlama gunum 19 ekim yumurtlamadan 1 hafta sonra akintim normal birsekilde idi kasiklarimda agrim fazlalastigi icin ve surekli kan sekrim tansiyonum dusuyor gibi oluyordu bunun uzerine beta 10 gun kala acile gittim durumu anlatim kan testi verdim 1 saat sonra cikti ve sonuc negatif kan sekerim ve tansiyonumda normal cikti bende anlamadim ve suanda beta 4 gun var akintim asiri derecede oluyor bazen sut beyazi esnek bir kivamda bazen sari karisik geliyor ve kasiklarimda cok agri var sagli sollu ama sag kasigim daha fazla igne batargibi test yaptim sonuc negatif kan testi ise vermedim bu sekilde kasik agrisi akinti ve gogus sisligi olupta hamile kalan varmi yada bu sekilde olup adet olan varmi umarim kendimi anlatabildim yorumlariniz icin simiden tesekurler

Regli olmazsan bir daha kan verirsin. Hamileliğin dışında enfeksiyon sorunu da yaşıyor olablirsin

Regli olmazsan bir daha kan verirsin. Hamileliğin dışında enfeksiyon sorunu da yaşıyor olablirsin
Ben 4 ay once kurtaj oldum doktor muane etmisdi tekrardan butun degerlerime falan enfeksiyona iltihaba herseye yeniden baktirdim birsey cikmadi yani ama olmusta olabilir tesekurler

Ben 4 ay once kurtaj oldum doktor muane etmisdi tekrardan butun degerlerime falan enfeksiyona iltihaba herseye yeniden baktirdim birsey cikmadi yani ama olmusta olabilir tesekurler
Anladım evde test varsa yapabilirsin aslında

Anladım evde test varsa yapabilirsin aslında
Bugun yaptimda tek cizgi bende arastirdim 9 gun onceden ogrenen gene varmis acaba gec dollenme olsabile nezmn ogrenebilirim bunuda mrk ediyorum gec dollenme olirsa adetin kacgin gecmesini beklebiliriz

10 gün öncesinde zaten kanda da negatif çıkması çok normal bat günü yada gecikirse tekrar kan vermenizi öneririm

10 gün öncesinde zaten kanda da negatif çıkması çok normal bat günü yada gecikirse tekrar kan vermenizi öneririm
Bir ihtimal belki cikar dedim cunku gercekten kanda 10 gun oncesi ogrern gene varmis ama sans bende olmadi malesef

Bugun yaptimda tek cizgi bende arastirdim 9 gun onceden ogrenen gene varmis acaba gec dollenme olsabile nezmn ogrenebilirim bunuda mrk ediyorum gec dollenme olirsa adetin kacgin gecmesini beklebiliriz
O zman siz en iyisi regli geçince kan verin vardır inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…