- 6 Mart 2021
- 206
- 75
- 13
- 35
- Konu Sahibi annebebekvesaglik
-
Erken gebelik testleri genelde dogru sonuc verio adetten once.. 2 tane erken gebelik testi alip sabahlari birikmis idrarla test yapin bence.. yada hastane yakinsa hic ugrasmayip beklenen adet gunu beta hcg verinMerhaba, reglime 4 gün kaldı. Cocuk istiyoruz onun icin değerlendirdik bu ayı, su an şeffaf akıntı var kasiklarimda tam adet agrisi gibi diyemicem bi agri var. Şimdi gebelik testi yapmıyorum net sonuc alamam diye. Göğüslerde şişlik var vücudumda siskinlik var ama kilo almadım ondan degil yanı. Bu şekilde gebelik hazırlığı yaşayan var mi? Tam belirti de anlamıyorum ilk gebeliğim olacak olursa insallah
İnsallahErken gebelik testleri genelde dogru sonuc verio adetten once.. 2 tane erken gebelik testi alip sabahlari birikmis idrarla test yapin bence.. yada hastane yakinsa hic ugrasmayip beklenen adet gunu beta hcg verinins pozitifsinizdir..
Hmm anladm ozaman idrar testi yaniltabilir tabi..İnsallahYumurta çatlatma iğnesi vuruldum o nedenle testler pozitif çıkacak dedi doktorum. Ondan test yapmıyorum. Normalde adet öncesi akıntı olmaz bende ama ilk kez bu ay oldu kasiklarimda ilginç bir agri var, tecrübe edenlere o nedenle danışmak istedim
Çok teşekkür ederim insallah hayırlı sağlıklı güzelliklerle büyüteceğimiz yavrularımız olsun hepimizinHmm anladm ozaman idrar testi yaniltabilir tabi..
Bende de cok yogun akinti olmustu, bu bi gebelik belirtisi bence ins hayrli haberler alin :))
Ben tesekkur ederim sonuc belli olunca haber edin merak ederm:)) saglikla kalinÇok teşekkür ederim insallah hayırlı sağlıklı güzelliklerle büyüteceğimiz yavrularımız olsun hepimizinYorum yapıp bana vaktinizi ayirdiginiz icin çok teşekkür ederim
Merhabalar bende klomen kullandım bu ay ama çatlatma iğnesi olmadım gerek duymadı kendi çatlar dedi doktor.. Adetime 2 gün var adet olucakmışım gibi Bi ağrı var belimde ama daha garip Bi ağrı birde 2 gündür beyaz bir akıntı oluyor bugün daha yoğun oldu inşallah hamileyizdirMerhaba, reglime 4 gün kaldı. Cocuk istiyoruz onun icin değerlendirdik bu ayı, su an şeffaf akıntı var kasiklarimda tam adet agrisi gibi diyemicem bi agri var. Şimdi gebelik testi yapmıyorum net sonuc alamam diye. Göğüslerde şişlik var vücudumda siskinlik var ama kilo almadım ondan degil yanı. Bu şekilde gebelik hazırlığı yaşayan var mi? Tam belirti de anlamıyorum ilk gebeliğim olacak olursa insallah
Benim tek fark iğne vuruldum, insallah rabbim hayırlısını nasip etsin her birimizeMerhabalar bende klomen kullandım bu ay ama çatlatma iğnesi olmadım gerek duymadı kendi çatlar dedi doktor.. Adetime 2 gün var adet olucakmışım gibi Bi ağrı var belimde ama daha garip Bi ağrı birde 2 gündür beyaz bir akıntı oluyor bugün daha yoğun oldu inşallah hamileyizdir
İnşallah canım aminnBenim tek fark iğne vuruldum, insallah rabbim hayırlısını nasip etsin her birimize
bende 3 4 gün öncesi seffaf akıntı vardı bugun adet günüm beklıyorum bende meraklabende de adete 3 gün var ve sapsarı akıntı var. erken gebelik testi yaptım ancak negatif çıktı? bu durumla ilgili bilgisi olan var mı
Akıntılarınız su gibi mi yoksa yoğun yumurta akı gibi mi ?Hmm anladm ozaman idrar testi yaniltabilir tabi..
Bende de cok yogun akinti olmustu, bu bi gebelik belirtisi bence ins hayrli haberler alin :))
İkiside olmustuAkıntılarınız su gibi mi yoksa yoğun yumurta akı gibi mi ?
Korkma sakın ol, bende 15 gün kanamam oldu kahve rengi akıntı oldu yat bol bol. Banada bu ilaçları verdi geçti doğdu bile oğlum. Sakın ol stres yapma geçer insaAllahArkadaşlar bana nolur bir fikir verin moralim çok bozuk9+1 haftalık hamileyim dün sabah uyandığımda kahverengi akıntım oldu hemen doktorumla görüşüp kontrole gittim kalp atışlarını dinledik normal kese gayet iyi gözüküyor dedi kese etrafında da kanama falan yok ben zaten progestan 200 fitil olarak kullanıyorum bir de duphaston tablet yazdı her ihtimale karşı kullanıym diye dünden beri kullanıyorum ama kahverengi akıntım hiç kesilmedi devam ediyor. İlk bebeğimin kalbi durduğu için alınmak zorunda kalındı oyüzden çok korkuyorummm nolur yardımcı olur musunz fikirlerinize ihtiyacım var
Merhaba bende aynı durumdayım adetime 2 gün var ve normalde akıntım olmazken akıntım olmaya başladı çatlatma iğnesi vurundum ve o günden beri ağrılarım hiç eksik olmuyo acaba gebelik olabilir miMerhaba, reglime 4 gün kaldı. Cocuk istiyoruz onun icin değerlendirdik bu ayı, su an şeffaf akıntı var kasiklarimda tam adet agrisi gibi diyemicem bi agri var. Şimdi gebelik testi yapmıyorum net sonuc alamam diye. Göğüslerde şişlik var vücudumda siskinlik var ama kilo almadım ondan degil yanı. Bu şekilde gebelik hazırlığı yaşayan var mi? Tam belirti de anlamıyorum ilk gebeliğim olacak olursa insallah
Ayy kalbimi ferahlattnz Allah razı olsun inşAllah benmde güzel olur her şeyKorkma sakın ol, bende 15 gün kanamam oldu kahve rengi akıntı oldu yat bol bol. Banada bu ilaçları verdi geçti doğdu bile oğlum. Sakın ol stres yapma geçer insaAllah
Ben regl oldum tutmadi yaniMerhaba bende aynı durumdayım adetime 2 gün var ve normalde akıntım olmazken akıntım olmaya başladı çatlatma iğnesi vurundum ve o günden beri ağrılarım hiç eksik olmuyo acaba gebelik olabilir mi
İnşallah en yakın zamanda bizde meleklerimize kavuşuruzBen regl oldum tutmadi yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?