Gebelik belirtim var mı

mahpeeyker

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2025
3
1
1
22
Merhabalar Aralık sekizde regli olmuştum sayın sonu gibi bir ilişkim oldu ve bu ay ki reglim gecikti. 5. Gün erken gebelik testi aldım ama sonuç negatif çıktı ve hâlâ regli olmadım.
Sabahları mide bulantım , koku hassasiyetim ve göğüslerde şişkinlik falan oluyor sizce gebe olma ihtimalim var mı doktordan randevu aldım ama daha var ona
Yumurtlama döneminde değildim düşük bir ihtimaldi ama bütün belirtiler var bende

klasik regl gecikmesi de olabilir gebelikte olabilir biraz daha beklemek lazım pazartesi bir kan testi yaptırın ya da gebelik testini sabah saatlerde tekrar deneyin bakalım

klasik regl gecikmesi de olabilir gebelikte olabilir biraz daha beklemek lazım pazartesi bir kan testi yaptırın ya da gebelik testini sabah saatlerde tekrar deneyin bakalım
Düzenli bir döngüm vardı ayın 27sinde doktar randevum var yapayım ama bir test daha intte regliden 11 gün sonra yapılınca doğru sonuç veriyor yazıyo ama ufacık bir şüphem var ama düşük bir ihtimal di yumurtlama döneminde değildim ki

Bende öyle biliyordum aynı şüphedeydim araştırdım ve yumurtama günleri bazen geç veya erken olabiliyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…